RX 470'in fanları dönmüyor

Yiğit_bon

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Güç Kaynağı: 600W GameForce 80+ Bronze PSU
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
RAM: 16 GB Tek Kanal G.Skill RipJaws 3200 MHz CL16
Depolama: KIOXIA 500 GB EXCERIA G2
Anakart: Gigabyte A520M-K V2 Rev 1.1
Ekran Kartı: MSI Gaming X RX 470 4 GB
Kasa: GameForce Rainy Beyaz, 4×120 mm Rainbow Fan, E-ATX
Klavye: Redragon K630W (beyaz, %60 form faktörü)
Mouse: Claws Crossfire V1, 12.800 DPI RGB
Fan çalışmıyor değil, direkt dönmüyor. Dört ay önce aldım, kart hiç açılmamış. Ben sadece mac'ini değiştirdim aldığım gün. (Elektronik yeteneğim var, bir şeye zarar vermedim.) Bugün oyundayken fanlar gitti, gidiş o gidiş. Driver sil, yükle, DDU ile sil, yükle, eski sürüm, yeni sürüm, secure boot, CSM support aç, kapa hatta Windows 10 bile denedim, tepki yok. Daha önce de bu sistem RX 580'le aynı şeyi yapmıştı. Dışarıdan elektrik verince çalışmıştı RX 580'imin fanları. Ama bu kartı yeni aldım, fan soketini bozasım yok ve bu sebeple kart driver gibi geldi çünkü iki kartta da aynı sorun.

Fan çalışmıyor değil, direkt dönmüyor. Dört ay önce aldım, kart hiç açılmamış. Ben sadece Mac'ini değiştirdim aldığım gün. (Elektronik yeteneğim var, bir şeye zarar vermedim.) Bugün oyundayken fanlar gitti, gidiş o gidiş. Driver sil, yükle, DDU ile sil, yükle, eski sürüm, yeni sürüm, Secure Boot, CSM Support aç, kapa hatta Windows 10 bile denedim, tepki yok. Daha önce de bu sistem RX 580'le aynı şeyi yapmıştı. Dışarıdan elektrik verince çalışmıştı RX 580'imin fanları. Ama bu kartı yeni aldım, fan soketini bozasım yok ve bu sebeple kart driver gibi geldi çünkü iki kartta da aynı sorun.

Hocam kurcaladığınız için olmuş neden olacak başka keşke yapmasaydınız geçmiş olsun elektronik yeteneğiniz varmış buyurun düzeltin o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı