Çizgisel ilerleyen oyun tavsiyesi

AkaiS

Hectopat
Şu sıralar hikayesi düz bir çizgide ilerleyen, bana görev için kocaman açık dünyalarda 'haritada işaretli yere git şu görevi yap' demeyen (örneğin: GTA, Witcher, souls like oyunlar vb.), ne bileyim God of War gibi, veya Doom gibi basit amaçları olan oyunları bir türlü bulamıyorum. Güzel önerileriniz varsa memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu sıralar hikayesi düz bir çizgide ilerleyen, bana görev için kocaman açık dünyalarda 'haritada işaretli yere git şu görevi yap' demeyen (örneğin: GTA, Witcher, souls like oyunlar vb.), ne bileyim God of War gibi, veya Doom gibi basit amaçları olan oyunları bir türlü bulamıyorum. Güzel önerileriniz varsa memnun olurum.

F. E. A. R. Serisi kesinlikle aradığın oyunları içeriyor. 3 oyun + 3 DLC bitirdim ve çok beğendim. Korku seviyorsan oyna ama yok ben korkarım bakamam diyorsan boş ver.

Metro serisi olabilir. Hem ucuz, hem de günümüze göre hala çok iyi bir oyun.
metro açık dünya değil mi?

Sadece son oyunu. Diğer ilk iki oyun değil.

O zaman bu arkadaş için sorun olmaz. Ayrıca Doom serisini de öneriyorum. Taş çatlasa 20 saatte bitecek oyunu 170 saattir oynuyorum.

Çok oyun oynayan biri değilim. En son oynadığım 3 oyun sırasıyla RDR2, Witcher 3 ve şu anda Hogwarts Legacy. Witcher'ı yarıda bıraktım. Bu oyunların hepsinde senin söylediğin olaylar var. Şu göreve git, şu göreve gitmeden önce şunları yap, şunları yapmak için de bunları yapman gerek vs vs. Bir yerden sonra gına geliyor. Pumpkin Jack oynayabilirsin kafa dağıtmalık çizgisel oyun :).

Asassins Creed'ya CoD uymaz mı? Ya da Far Cry.

Bu serileride sürekli sorun çıkaran bir şeyler var. Assassin's Creed oyuncuları oyunun sürekli tekrara düşmesi ve birkaç saçma durumdan bahsediyor. CoD oyunları kendini tekrar edip duruyor. Yeni grafikle eski oyunu getirmişler gibi. Far Cry için de kötü şeyler diyorlardı ama hatırlamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı