teşekkürler ogulcan yorumun için. İşletim sistemi olarak win 8 önerirmisiniz.Orjinal almayı düşünüyordum ancak gördüğüm kadarıyla paylaşımlarda var . Orjinal almaya gerek varmı?bir avantajı olur mu?
ilk sistemdeki bütçe yaklaşık 2.500 daha fazla bu farka değer mi? Hangisini önerirsiniz?Anakartlar arasında çok fazla fark var özellik olarak da o kadar fark eder mi?
İzledigim montaj vidyolarında en büyük sorun sıvı sogutma montajında oluyor. kasalar bunlar için uygun mu? 2 sistemde ogulcan arkadaşımız uygun oldugunu söylemiş ancak ilk sistem için de uygun olumu o kasa?
Hangi sistemi seçmeliyim yada ne gibi degişiklikler olabilir? Son olarak gündüz vatana baktıgımda sepet toplamda 1- 1.500 kadar daha fazla görünüyordu. şimdi baktım aynı seviyeye dönmüş. Babalar günüyle ilgili bir indirimdi bitti diye düşündüm ama hafta sonuna aynı fiyatlardan alabilirim heralde. O zamana kadar tavsiyelerinizi bekliyorum.
Evet arkadaşlar ,sistemi baya şekillendirdim gibi.Ancak kasa konusunda bir fikrim yok bu sistemle uyumlu olucak bir kasa ve güç kaynagına ihtiyacım var. Şu andaki haliyle ilgili görüşlerinizi almak istiyorum.
Bazılarını kısdım bazılarını arttırdım .Toplam herşey dahil 7.ooo tl civarında kalsın istiyorum.
Nasıl olmuş? Kasa ne olabilir?
Birde şuandaki fiyatlar vatanda hafta sonu baktıgım fiyatlar gibi yaklaşık olarak. Şu anda bir indirim mi var , hafta sonu gene indirim olurmu olursa onu bekliyecem yoksa nova pc de fiyatlar çok daha uygun. Orayı önerir misiniz?Bilgi vermesi için nova pc deki fiyatlarıda koyuyorum.
Birde seçtigim ekran ve yazıcıyla ilgili tavsiyesi olan varsa memnun olurum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar halen görüşlerinizi bekliyorum.
Sistemin son haliyle ilgili uyumsuz yada degişmesi gereken bir şey varmı?
Ana kartın qvl listesine nereden erişebilirim?Ramleri destekler mi?
Bu haline uygun bir kasa önerir misiniz? Soğutması filan iyi olan ve H100i nin montajında sıkıntı çıkarmayacak.
Şu andaki vatan fiyatlarının üzerinden hafta sonu indirim olur mu? Olursa onu bekleyeceğim .İndirimle brlikte herşey dahil 7.000 civarına iner sanırım.pek üstüne çıkmak istemiyorum. Olmazsa nova bilgisayarla ilgili bir bilgisi olan var mı?Orada çok daha uygun fiyatlar vatanın şu andaki fiyatlarına göre.
Son olarak seçtiğim ekranlar ve yazıcıyla ilgili yorumu olan varsa memnun olurum.