Çizim yazılım ve oyun için RX 570 sistem

muhsinArs

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar yakın bir zamanda PC almayı düşünüyorum laptop fiyatları çok pahalı geldi ve makine mühendisliği düşündüğüm için alacağım PC çizim ve yazılım da yapabilmesi gerek. Bir taraftan da oyun oynamayı da çok seviyorum.

Sinerji Neon-R-RX570 (Oyun Fatihi) Ryzen 5 1400/8 GB/1 TB/RX570(4GB)

Bu sistem beni taşır mı yoksa bazı iş programlarının yazılımlarından dolayı 1050 Ti mı geçeyim laptop olarak (1060 çok para) siz ne dersiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar yakın bir zamanda PC almayı düşünüyorum laptop fiyatları çok pahalı geldi ve makine mühendisliği düşündüğüm için alacağım PC çizim ve yazılım da yapabilmesi gerek. Bir taraftan da oyun oynamayı da çok seviyorum.

Sinerji Neon-R-RX570 (Oyun Fatihi) Ryzen 5 1400/8 GB/1 TB/RX570(4GB)

Bu sistem beni taşır mı yoksa bazı iş programlarının yazılımlarından dolayı 1050 Ti mı geçeyim laptop olarak (1060 çok para) siz ne dersiniz ?

Forumda bu sistemden çok daha iyilerini bulabilirsin, bu fiyat bandında. Bilgisayar Toplama

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı