phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 16 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar çizmeli kedinin ilk filminde Wikipedia sayfasında böyle bir yazıyla karşılaştım. Sorum ise direkt bu filmi izleyebilir miyim, yoksa shrek serisini izlemem mi gerekiyor?
Arkadaşlar çizmeli kedinin ilk filminde Wikipedia sayfasında böyle bir yazıyla karşılaştım. Sorum ise direkt bu filmi izleyebilir miyim, yoksa shrek serisini izlemem mi gerekiyor?
Çözüm Shfly 16 Ocak 2023 phwoonix dedi: Arkadaşlar çizmeli kedinin ilk filminde Wikipedia sayfasında böyle bir yazıyla karşılaştım. Eki Görüntüle 1635298 Sorum ise direkt bu filmi izleyebilir miyim, yoksa shrek serisini izlemem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Daha önceki serüvenleri anlattığı için gerekmiyor.
phwoonix dedi: Arkadaşlar çizmeli kedinin ilk filminde Wikipedia sayfasında böyle bir yazıyla karşılaştım. Eki Görüntüle 1635298 Sorum ise direkt bu filmi izleyebilir miyim, yoksa shrek serisini izlemem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Daha önceki serüvenleri anlattığı için gerekmiyor.
SencanGariest41 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 508 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 16 Ocak 2023 #2 Herhangi bir bilgim yok ancak tahminimce yan ürünü olduğu yazdığına göre izleyebilirsin. Artı 0 Eksi
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 16 Ocak 2023 #3 phwoonix dedi: Arkadaşlar çizmeli kedinin ilk filminde Wikipedia sayfasında böyle bir yazıyla karşılaştım. Eki Görüntüle 1635298 Sorum ise direkt bu filmi izleyebilir miyim, yoksa shrek serisini izlemem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Daha önceki serüvenleri anlattığı için gerekmiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
phwoonix dedi: Arkadaşlar çizmeli kedinin ilk filminde Wikipedia sayfasında böyle bir yazıyla karşılaştım. Eki Görüntüle 1635298 Sorum ise direkt bu filmi izleyebilir miyim, yoksa shrek serisini izlemem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Daha önceki serüvenleri anlattığı için gerekmiyor.
KS KS phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 16 Ocak 2023 #4 Shfly dedi: Daha önceki serüvenleri anlattığı için gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Shfly dedi: Daha önceki serüvenleri anlattığı için gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
E Eyüp lul Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 9 26 Ağustos 2023 #5 çizmeli kedi 1. filmi izlemeden 2 izlenir mi bağlantılı mı hikayesi ? Artı 0 Eksi