CJ en iyi GTA karakteri mi?

Ben katılıyorum ama niko'nunda yeri var bende. Çünkü niko Enis Kirazoğlu'nun dediği gibi bizi yansıtıyor aslında. GTA 4 oynarken kendimi nedense hiç yabancı hissetmedim. Özellikle o derinlik...

Katılıyorum hocam niko çok iti işlenmiş bir karakter.

Her karakterin öne çıkan kendine has bir tarzı var seride. Hikaye ve gerçekçilik açısından en iyisi Niko'dur. İkonik sahneleri ve replikleri bakımından CJ ön plandadır. Karizmatik ve zeka olarak Tommy diyebiliriz. Eğlence ve manyaklık olarak Trevor, zengin ve aile teması için en iyisi Michael'dır. En yumuşak karakter Franklin'dir. En odun ve görev adamı diyebileceğimiz ise GTA 3'ten tanıdığımız dilsiz Claude'dur.

Hocam diğer gösterilmeyen foto'daki hangisi? Niko'mu yoksa başka biri mi?

Kişiliklerinin iyi işlenmesi lazım, aralarında en iyi işlenmiş karakterlerden 3'ü de saydığım karakterler. 5'te Franklin bile diğer iki karakterin yanında diğer karakterler kadar sade ve tekdüze hissettiriyor. Dediğim karakterler arasında en iyi işlenmiş 3 karakter bu üçü bence. Hepsinin kişiliğini, ideallerini ve hayat amaçlarını sonuna kadar hissedebiliyoruz, diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef.

Bana göre en iyi karakterler GTA 5'teki 3 karakter.

Ayni fotoğraf 2 kere attim yanlişikla

Cj boş bir karakter cj sevme nedenimiz GTA serisinin en sevilen en başarılı oyununda ana karakter olması.

İnsanlar CJ'in abartıldığını söylüyorlar ancak ben CJ'in tam aksine küçümsediğin düşünüyorum yaptığı işler gerçekten çok büyük. Onun sakin tavrını seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…