CK3 vs EU4

Hocam EU4'ün DLC'leri çok pahalı ya CK3'ün alabilirimde EU4 6000 TL mi ne Full dlcleriyle.
Paradox DLC'den para kazanan bildiğiniz DLC farmı yapan bir şirket. Hangi oyunun tüm DLClerini alabiliyorsanız o oyunu alın bence.
CK3'ün tüm DLClerini alabiliyorsanız CK3
EU4'ün tüm DLClerini alabiliyorsanız EU4.
İkisininde tüm DLClerini alabiliyorsanız yine EU4.

Paradox DLC'den para kazanan bildiğiniz DLC farmı yapan bir şirket. hangi oyunun tüm DLC'lerini alabiliyorsanız o oyunu alın bence.
CK3'ün tüm DLC'lerini alabiliyorsanız ck3.
EU4'ün tüm DLC'lerini alabiliyorsanız EU4.
İkisinin de tüm DLC'lerini alabiliyorsanız yine EU4.

Hocam Xbox'tan CK3 alsam mod indirebiliyor muyum, biliyor musunuz? Bir de CK3 öğrenmesi kolay mı HOI4'te işkence çekmiştim anlayacağım diye tekrardan bir oyunu tam olarak öğrenmek için 300-400 saat oynamak istemiyorum.

Hocam Xbox'tan CK3 alsam mod indirebiliyor muyum, biliyor musunuz? Bir de CK3 öğrenmesi kolay mı HOI4'te işkence çekmiştim anlayacağım diye tekrardan bir oyunu tam olarak öğrenmek için 300-400 saat oynamak istemiyorum.
Bir fikrim yok. Farklı konu açarsanız bilen arkadaşlar yardımcı olur.

Ck3 öğrenmesi kolay mı HOI4'te işkence çekmiştim anlayacağım diye tekrardan bir oyunu sadece öğrenmek için 200 saat oynamak istemiyorum.

Hocalarım CK3 önerir misiniz? Almayı düsünuyorum cunku roleplay olayini seviyorum ama oyunda sadece kucuk topraga sahip olabiliyorsun dedi arkadasim gercek mi bu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı