CK350 Klavyenin Red Switch modeli var mı?

Cooler Master ismine kanmayın bu fiyata gidipte Outemu switch olan klavye alınmaz Gamepower, Rampage gibi markalarla aynı switchleri kullanıyor.

Benim önerim hem red switchli ve Cherry MX switchleri kullanıyor olduğu için Corsair K68 RED olur.

Corsair K68 tek renk olabilir ama zaten ışıkları oyun oynarken fark etmiyorsunuz.

Sanirim Turkiye'de oyuncu kitlesinin mavi switchi tercih etmesi sonucu Turkiye'ye kirmizi switch versiyonu getirilmemis. Yurt disindan almaniz gerekebilir.
Yeni vergi sistemine bakarsak yurt dışından alması mantıksız olur bence başka modellere yönelmek daha mantıklı olacaktır.

Merhabalar bu klavyenin Red Switch olanını almak istiyorum ama bir türlü bulamadım. Her tarafta Blue Switch olanı var. Bulan varsa link atabilir mi?
Merhaba, şuan için red switch getirmedik, yakın zamanda gelmeyecek gibi gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı