CK530 V2 hotswap özelliği var mı?

Revengest

Hectopat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi birçok inceleme izledim fakat böyle bir bilgi bulamadım.

Hot-swappable bir klavye değil. Yani switch'ler lehimli. Yine de lehimden anlıyorsanız veya anlayan bir tanıdığınız varsa switch değişimi yapılabilir. Fazladan uğraş gerektirir, değer mi size kalmış.

TTC de Cherry MX seviyelerinde bir switch. Yalnız klavyeyi ne kadara alacaksınız?
Ne anlamda Cherry MX seviyesinde bir switch? Dayanıklılıktan konuşuyorsak mekanik switch'ler içerisinde en dayanıklısı (kanıtlanmış bir şekilde) Cherry MX'ler ve özellikle Cherry MX Hyperglide'lar.

His ve pürüssüzlük gibi kriterleri diyorsanız o zaman Cherry'den daha iyi bir sürü switch var.

En bilindik switch'lerden olduğu için Cherry MX'i örnek verdim. Yoksa Gateron'a daha yakın özellikte. Demek istediğimin anlaşılabilir olması için böyle yazdım yoksa bir Cherry MX değil tabii ki. Üst seviye switch'lerden biri olarak değiştirilebilir.

@Kiznaiver 'e katılıyorum. Eğer lehim yapacak malzemeniz varsa bir sorun olduğunda düzeltebilirsiniz. Hot-swap'a göre daha uzun sürecektir ve daha meşakkatli olacaktır ancak sorun etmiyorum derseniz lehimli klavye tercih etmenizde bir problem olmaz.

"Hatta eğer lehim yaparım, öğrenirim sorun değil" ve "sürekli switch değişmiyorum, bir problem olursa diye hot-swap bakıyorum" diyorsanız lehimli klavyeler hot-swap'lara göre daha dayanıklı olduğundan lehimli tercih edebilirsiniz. Hot-swap'larda soketin bozulması daha olası çünkü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…