Bildiğim kadarıyla o modelde hot swap yok.Sorum başlıktaki gibi birçok inceleme izledim fakat böyle bir bilgi bulamadım.
Hot-swappable bir klavye değil. Yani Switch'ler lehimli. Yine de lehimden anlıyorsanız veya anlayan bir tanıdığınız varsa Switch değişimi yapılabilir. Fazladan uğraş gerektirir, değer mi size kalmış.
Bildiğim kadarıyla o modelde hot swap yok.
TTC de Cherry MX seviyelerinde bir switch. Yalnız klavyeyi ne kadara alacaksınız?Peki ttc Switch'te sıkıntı yaşar mıyım?
TTC switchlerin bildiğim kadarıyla normal switchlerle bağlantı ayakları aynı. Ama kesin bir şey söyleyemem.Peki ttc Switch'te sıkıntı yaşar mıyım?
T.C.'de Cherry MX seviyelerinde bir Switch. Yalnız klavyeyi ne kadara alacaksınız?
Ne anlamda Cherry MX seviyesinde bir switch? Dayanıklılıktan konuşuyorsak mekanik switch'ler içerisinde en dayanıklısı (kanıtlanmış bir şekilde) Cherry MX'ler ve özellikle Cherry MX Hyperglide'lar.TTC de Cherry MX seviyelerinde bir switch. Yalnız klavyeyi ne kadara alacaksınız?
En bilindik switch'lerden olduğu için Cherry MX'i örnek verdim. Yoksa Gateron'a daha yakın özellikte. Demek istediğimin anlaşılabilir olması için böyle yazdım yoksa bir Cherry MX değil tabii ki. Üst seviye switch'lerden biri olarak değiştirilebilir.Ne anlamda Cherry MX seviyesinde bir switch? Dayanıklılıktan konuşuyorsak mekanik switch'ler içerisinde en dayanıklısı (kanıtlanmış bir şekilde) Cherry MX'ler ve özellikle Cherry MX Hyperglide'lar.
His ve pürüssüzlük gibi kriterleri diyorsanız o zaman Cherry'den daha iyi bir sürü switch var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.