Berat Efe Sanır
Centipat
Daha fazla
Merakımdan soruyorum.
Bana özel de ürettir lütfen.Gerek yok CL9 niye olması gerek sana özel ürettiririm sen rahat ol![]()
Yahu ben demiyorum ki CL değeri düşük olan her zaman iyidir anlamamakta ısrarcısınız anladım.Yüksek MHz tolare ediyor dedim neresinş anlamadınız?Standart ev kullanıcısı için CL değerinin farkını hissedeceğini sanmıyorum ama CL değerinin düşük olması makbuldür.
Mesela Ryzen işlemciler için CL değerinden çok MHz değeri önemli. 3000 MHz düşük CL bellek ile 3600 MHz CL 18 arasında ciddi performansı farkı oluyor.
Haliyle 3600MHz daha önem kazanıyor.
@Adam gregson Mahalle arkadaşın la konuşuyorsun galiba, yoksa bu rahatlık LOL'de millete söverek mi kazandımRahat ol, kimse seni takmayacak, gülüp geçecek.
Bana oradan "40 cigolayt" esnaf karısı Binnaz RAM çeksene. Özel üretim olsun ama![]()
Hayır, işin komik yanı şu, önceki mesajlarda hesaplama aracı koyuyorum, sonucu az olan daha iyidir diyorum, takmıyorlar bile.Standart ev kullanıcısı için CL değerinin farkını hissedeceğini sanmıyorum ama CL değerinin düşük olması makbuldür.
Tamam kardeşim.Bana özel de ürettir lütfen.
Siz beni dinlemenizi gerek yok yarısını dinlerseniz yeter.Bana özel de ürettir lütfen.
Teşekkürler dostum.Tamam kardeşim.
Siz beni dinlemenizi gerek yok yarısını dinlerseniz yeter.
Alaca'dayım nerdesin teslim edeyim.Teşekkürler dostum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.