- Makaleler
- 1
Başka bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hocam. İyi forumlar, saygılar.Hım, dediğiniz yoldan başka bir yöntemim kalmıyor galiba sağ olun teşekkürler..
Başka bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hocam. İyi forumlar, saygılar.Hım, dediğiniz yoldan başka bir yöntemim kalmıyor galiba sağ olun teşekkürler..
Hocam şimdi rastgeldim bu benım ramle aynı isme sahip böyle değerler diyorBaşka bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hocam. İyi forumlar, saygılar.
Bende anlam veremedim Micron marka RAM'ler genelde CL22 olur ama burada CL 21'di şimdi siz açıklayınca anlamış oldum. Demek ki frekansında çalışmıyor daha düşük çalıştığı için CL değeri de düşmüş oldu dolayısıyla... Teşekküreler hocam.@oneeyedman Kullandığın RAM 3200MHz CL22 ancak sisteminde 2933MHz CL21 şeklinde çalışıyor. Mobil RAM'ler, XMP olmadığı sürece aynı JEDEC profiline sahip. Linkini attığın RAM uyumlu olacaktır. Kesinlik istersen yongaları karşılaştırabilirsin ancak problem çıkacağını sanmam.
hocam ilginç.. letgodaki linkten bahsediyorsunuz değil mi onu kullanaabilirim oda CL22 idi çünkü?@oneeyedman Kullandığın RAM 3200MHz CL22 ancak sisteminde 2933MHz CL21 şeklinde çalışıyor. Mobil RAM'ler, XMP olmadığı sürece aynı JEDEC profiline sahip. Linkini attığın RAM uyumlu olacaktır. Kesinlik istersen yongaları karşılaştırabilirsin ancak problem çıkacağını sanmam.
Teşekkürler..@oneeyedman Evet. Çalışmama ihtimali yok denilebilecek kadar az. Yine de internetten alabilirsin, garanti veya iade şansın olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.