CL değerleri farklı Goodram ve XPG RAM problem çıkartır mı?

Tufancan

Megapat
Daha fazla  
Bu iki RAM'e sahibim ana RAM'im Goodram olandı. RAM fiyatları daha da uçmadan 2. bir RAM almak istedim ama Goodram çok pahalandığı için XPG'nin bu RAM'inden aldım çip olarak ikisi de SK Hynix olduğunu bilerek aldım. CPU-Z içerisinde performansları EXPO'da bu şekilde, ileride herhangi bir uyuşmazlık oluştururlar mı? Voltaj değerlerine MHz değerlerine dikkat ederek aldım, CL değerinde çok küçük bir müstesna gösterim.
XPG RAM bu şekilde.

Goodram bu şekilde.

Beraber bu ayarlarda çalışıyorlar.

Dosya Ekleri

• XPG.png
    39,5 KB · Görüntüleme: 7
Değerler bu şekilde gözüküyor

modüllerle alakalı bölümler bu şekilde söylediğiniz gibi mi acaba pek anlayamadım ben :d

@Marix Dual çalışıyorlar hocam. Doğru yerleştirildiklerinde Single çalışmaları ne yazılımsal ne de fiziksel olarak mümkün. Sadece stabil çalışmama ihtimalleri var. CPU-Z'de genel bir sıkıntı bu 2x32 bit gösterme muhabbeti.

CL34 kesin M-Die'dır. Diğerinin de M-Die olma ihtimali var ama yine de çok önemli değil. Revizyon farkı genelde sıkıntı yaratmıyor. Yoğunluk ve dizilim daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…