Châi
Hectopat
BIOS üzerinden ikisini de CL 17 de kullanırım sıkıntı çıkarmaz diye okudum forumlarda ama eminseniz CL 17'sini bulayım.
Sizin için en iyisi olur hocam işinizi ihtimallere bırakmayın.
BIOS üzerinden ikisini de CL 17 de kullanırım sıkıntı çıkarmaz diye okudum forumlarda ama eminseniz CL 17'sini bulayım.
Sağlıklı olmaz ve bunu kimse önermez.
Peki ben şu an APU sistem kullanıyorum ve 8x2 yapmak zorundayım bana aynı RAM'den bulmam için yardımcı olur musunuz?
CL 17 olanını bulmanızı tavsiye ederim.
Tabii ki bütçe belirtiniz.
Ben RAM'imi CL 16 diye almıştım öyle hatırlıyorum 2. elden almıştım 6-7 aydır kullanıyorum ama CL 17 de çalışıyor yanlışlıkla CL 17'ye çekmiş olabilir miyim?
Bütçem 650 TL.
Elinizdeki diğer RAM'i de satıp 2x8 3200MHz RAM önerebilirim 1100TL'ye denk geliyor.
Ben RAM'imi CL 16 diye almıştım öyle hatırlıyorum 2. elden almıştım 6-7 aydır kullanıyorum ama CL 17 de çalışıyor yanlışlıkla CL 17'ye çekmiş olabilir miyim?
Aslında mantıklı evet ama bu sürecin hızlı olması lazım bu yüzden aynısından alıp keyfime bakmak istiyorum ama aynısından bulamazsam uğraştıracak gibi duruyor.
BIOS üzerinde bellek modu otomatikte ise sorun etmeyin hocam.
Elinizdeki RAM 2400 MHz yanılmıyorsam APU sistemin performansı için MHz değeri yüksek RAM'ler tercih etmeniz gerekir.
Hiç bilmiyorum şimdi bakayım o zaman otomatikteyse CL 17'ye çekip kullanırım gibi duruyor.
Ya açıkçası ben de biliyorum öyle olduğunuancak 5-10 FPS için gerek duymuyorum oynadığım oyunlar Valorant CS:GO Forza Horizon 4 BF 1 ve BF 5 gibi oyunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.