- Makaleler
- 1
Nasıl gecikme değerini düşürsün?Hayır,CL17 olan CL14 olarak çalışacak.
Nasıl gecikme değerini düşürsün?Hayır,CL17 olan CL14 olarak çalışacak.
Düşük olan yüksek olanın seviyesine erişemez lakin yüksek olan düşük olanın seviyesine kolayca inebilir, MHz değeri gibi. Yanlış mı biliyorum?Hayır. İkisi de CL17 olarak çalışacak. Gecikmesi düşük olan yüksek olana adapte olmaya çalışacak. CL17 bir bellek CL14 olamaz kolay kolay.
Gecikme değeridir bu, az olması gerekli CL 22 olan CL17'ye uyum sağlayamaz. Tam tersi olarak düşüneceksiniz Mhz ile.Düşük olan yüksek olanın seviyesine erişemez lakin yüksek olan düşük olanın seviyesine kolayca inebilir, MHz değeri gibi. Yanlış mı biliyorum?
Laptoplardaki RAM'lerin CL değerleri yüksek olur. İki farklı RAM takarsan mavi ekran yiyebilirsin.
Crucial 8GB 2666MHz SODIMM DDR4 Ram CB8GS2666 Fiyatı
Crucial 8GB 2666MHz SODIMM DDR4 Ram CB8GS2666 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Elindekini satıp bundan iki tane alabilirsin. Ya da attığımdan alabilirsin. Başka çözüm yok. CL14 alsan da CL17 olarak çalışacak zaten.
Tamam, teşekkür ederim.Gecikme değeridir bu, az olması gerekli CL 22 olan CL17'ye uyum sağlayamaz.
Zaten alsan da performans olarak diğer belleğinle aynı çalışacak. Saçma sapan bir iş olur.Kingston RAM biraz daha özellikleri daha iyi. Yani okuma yazma açısından daha iyi risk almaya gerek var mı?
Zaten alsan da performans olarak diğer belleğinle aynı çalışacak. Saçma sapan bir iş olur. T.
Olamaz.Teşekkür ederim. Ben kendi laptopumda bir CPU-Z testine bakayım. Oradaki gösterecek değer farklı olabilir mi?
Zaten alsan da performans olarak diğer belleğinle aynı çalışacak. Saçma sapan bir iş olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.