N NhiteKing123 Kilopat Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #11 sadkkrr12ss dedi: Sisteminizde kullandığınız ramin aynısını alın. CL değerleri aynı olsa bile farklı Ram olduğundan dolayı sıkıntı çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Hiçbir yerde stokta bulamadım, nedense gerçekten uzun bir süredir yok hiçbir yerde.
sadkkrr12ss dedi: Sisteminizde kullandığınız ramin aynısını alın. CL değerleri aynı olsa bile farklı Ram olduğundan dolayı sıkıntı çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Hiçbir yerde stokta bulamadım, nedense gerçekten uzun bir süredir yok hiçbir yerde.
sadkkrr12ss Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 11 Ekim 2020 #12 NhiteKing123 dedi: Hiçbir yerde stokta bulamadım, nedense gerçekten uzun bir süredir yok hiçbir yerde. Genişletmek için tıkla... O zaman 3000 Mhz ve CL16 değerine sahip bir Ram alabilirsiniz.
NhiteKing123 dedi: Hiçbir yerde stokta bulamadım, nedense gerçekten uzun bir süredir yok hiçbir yerde. Genişletmek için tıkla... O zaman 3000 Mhz ve CL16 değerine sahip bir Ram alabilirsiniz.