berat buğra baş Femtopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Merhabalar. Notebookuma CL değeri 19 olan RAM taktım ama halen eski değer olan 22 gözüküyor. CPU-Z programıyla baktığımda. Bunun bir çözümü var mı acaba? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2021
Merhabalar. Notebookuma CL değeri 19 olan RAM taktım ama halen eski değer olan 22 gözüküyor. CPU-Z programıyla baktığımda. Bunun bir çözümü var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
KS KS berat buğra baş Femtopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #21 TarkowSever dedi: Kafaya takacak bir durum yok bence böyle kullan. Genişletmek için tıkla... peki hocam pek bir fark yaratmayacaksa böyle kullanalım teşekkürler Artı 0 Eksi
TarkowSever dedi: Kafaya takacak bir durum yok bence böyle kullan. Genişletmek için tıkla... peki hocam pek bir fark yaratmayacaksa böyle kullanalım teşekkürler
T TarkowSever Decapat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 525 Çözümler 3 9 Şubat 2021 #22 berat buğra baş dedi: peki hocam pek bir fark yaratmayacaksa böyle kullanalım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Benim bir ram cl16 biri cl15 doğal olarak ikisi de cl16 olarak çalışıyor ama cl15 yapmaya uğraşmadım. Artı 0 Eksi
berat buğra baş dedi: peki hocam pek bir fark yaratmayacaksa böyle kullanalım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Benim bir ram cl16 biri cl15 doğal olarak ikisi de cl16 olarak çalışıyor ama cl15 yapmaya uğraşmadım.