CLA 200 AMG vs Arteon

CLA 200 AMG almazdım. Süspansiyon sert, dar, önden çekiş, malzeme kalitesi düşük. Arkada oturan kambur olur. 160'lar için yapıldı herhalde :) Dıştan Mercedes ama içten rezalet. Arteon hakkında fikrim yok. C veya CLA bakacağıma Mercedes'den, BMW bakardım.

Son düzenleme:
@Ömer Murat KARACA Renault motorlu olması gömülecek bir şey degil. Ayrıca Mercedes ile Reno'nun ortak ürettiği motor daha doğru cümle olur. Ayrıca Renault, dünyanın en verimli ve sorunsuz motor üreticilerinden biri. Bu araba kucumsenecekse, motordan önce daha çok noktaları var.

Renault motoru ( 1.5 dci ) bence en verimli ve en sağlam dizeller arasındadır. Bu mercedes için eksi değil bence artıdır, çünkü parçalarını renault tarafından da kazık yemeden tedarik etme şansınız olur.

arteon'u fazla bilmiyorum ama 2 inci el olarak olaya baktığınızda da mercedes bir adım öne çıkar bence.

Arteon hayatımda gördüğüm en saçma fiyatlardan olan bir araç.
Hocam, imzam da arteon var. Şahsen incelediğim arteon parasını hayliyle hak ediyor.
CLA 200 AMG almazdım. Süspansiyon sert, dar, önden çekiş, malzeme kalitesi düşük. Arkada oturan kambur olur. 160'lar için yapıldı herhalde :) Dıştan Mercedes ama içten rezalet. Arteon hakkında fikrim yok. C veya CLA bakacağıma Mercedes'den, BMW bakardım.
Hocam, imzam da arteon var. O arteon da bir arka diz mesafesi var ki. Bmw 5 serisinden E serisinden daha fazla arka yaşam alanı var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı