Clair Obscur Expedition 33 alınır mı?

Hocam 30 saatte nasıl bitirdiniz 20,5 saat oldu parlayan taşı getir görevindeyim henüz, bir de opsiyonel boss olayını nasıl anlıyorsunuz harita zaten çok büyük illaki fight a giriliyor

FPS düşüşünden ziyade teleport sonrası 1-2 saniyelik ufak tefek takılmalar oluyor bende bios güncelleyip öyle denyeceğim akşama
hocam haritada tehlike yazan bazı bölgeler falan var oralara hiç girmedim bazı bölgeler zaten boş sadece kamp için müzik çıkıyor opsiyonel bosslar zaten kendini belli ediyor aşırı zorlar özellikle end game de esquienin kanatları gelince sadece uçarak gidilen bölgeler açılıyor ve sürüyle yan bosslar çıkıyor ama kesilecek gibi değiller hiç bulaşmadım oyunda sadece bi tane grind bölgesi var sadece oraya girdim

hocam haritada tehlike yazan bazı bölgeler falan var oralara hiç girmedim bazı bölgeler zaten boş sadece kamp için müzik çıkıyor opsiyonel bosslar zaten kendini belli ediyor aşırı zorlar özellikle end game de esquienin kanatları gelince sadece uçarak gidilen bölgeler açılıyor ve sürüyle yan bosslar çıkıyor ama kesilecek gibi değiller hiç bulaşmadım oyunda sadece bi tane grind bölgesi var sadece oraya girdim

Geniş alanlarda bazı yerlerde ufak FPS düşmeleri dışında ben bir sıkıntı göremedim. Arkadaşın sistem rahat oynatır zaten.
Müzikler baya iyi kesinlikle kazanır ödülü. Yılın oyununa da aday olur kesinlikle, bence olmalı.
Bu oyunu alan arkadaşlarda açık dünya da fps düşmesi yaşıyor mu ya da fps drop?

Benim şikayetim şu yönde konu linki

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı