Merhaba, yamayı oyun hikayesi bitene kadar kullandım ve beğendim teşekkürler elinize sağlık. Fakat hikayeden sonra diğer yan görevler için oyunu oynamak için her girdiğimde crash hatası veriyor. Yamayı kaldırdığımda oyun açılıyor. Tüm driver ve updatelerim yapılı fakat sadece yamayı kaldırıyorum açılıyor oyun. Yamayı yüklüyorum unreal crash veriyor. Bilginize.

Merhaba, yamayı oyun hikayesi bitene kadar kullandım ve beğendim teşekkürler elinize sağlık. Fakat hikayeden sonra diğer yan görevler için oyunu oynamak için her girdiğimde crash hatası veriyor. Yamayı kaldırdığımda oyun açılıyor. Tüm driver ve updatelerim yapılı fakat sadece yamayı kaldırıyorum açılıyor oyun. Yamayı yüklüyorum unreal crash veriyor. Bilginize.
Şuana kadar hiç böyle bir geri dönüş gelmemişti. Crash yedirecek bir durum yok aslında, kodlar falan düzgün ama bir kontrol ederim tekrar. Geri dönüşün için teşekkürler.

Steam'den ban yedirmez değil mi?
Yok yedirtmez.

Son düzenleme:
Hocam selamlar Gamepass'den oynuyorum ama yamayı kurmama rağmen oyun türkçe değil. Yönetici olarak yamayı kaldırıp bir daha kurdum aynı sorun var. Oyunun dosyalarını kontrol ettirip kaldırıp bir daha kurdum aynı sorun var. Ne yapabilirim bir önerisi olan var mıdır?

Düzenleme Notu: Çözdüm, benim gibi gamepass'ten oynayan arkadaşlar için söylüyorum. Yamayı oyunun "Content" klasörüne gösterip kurun.

NOT 2: Windows Defender veya VirusTotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de VirusTotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve Defender'in altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

Elinize emeğinize sağlık. Volkan bey yalnız antivirüslerin uyarı vermesinin sebebi bu olmayabilir. Lisans olmaması yüzünden antivirüs sorun çıkartıyor olamaz diye düşünüyorum. Yamayı uygulama şekliniz olan inject işleminden dolayı antivirüsler hata veriyor diye düşünüyorum. Öbür türlü çeviri uygulanmış oyun dosyalarını paylaşmanızın yama boyutunu büyüttüğünü de biliyorum. Fakat yine de güvenlik endişesiyle bilinmedik kaynaklardan EXE veya Setup'ları kurmak istemeyen benim gibi kullanıcılar için setup olmayan halini de paylaşırsanız çok sevinirim. En azından kurulum yapmadan oyun dizinine kopyala/yapıştır yapıp endişesiz bir şekilde oynarız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı