Hocam yama herhalde bir bende olmadı yardımcı olur musunuz? Dediğiniz gibi EXE dosyasını oyunun bulunduğu yerin içine attım sonrasında Xbox'ta kurulu olduğundan Xbox kısmına bastım Türkçe yama kuruldu dedi ama oyuna girdiğimde oyun İngilizce açılıyor. Nerede hata yaptığımı da anlamadım.

Sorunu çözdüm CONTENT dosyasının içine atılması gerektiğinden dolayı olmamış. Yapamayanlar için belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Merhabalar, ellerinize sağlık öncelikle. Sizinle acaba iletişime geçmemin bir yolu var mıdır? Discord kanalından bahsetmişsiniz ancak bir link vs bulamadım. Eğer vaktiniz varsa sormak istediğim birkaç şey var. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, link vermek yasak olduğu için link ekleyemedim. Discord keşfet kısmına Calypso yazarak veya setup üstündeki discord butonuna tıklayarak discord sunucumuza gelebilirsiniz.

selamlar hocam eğer saçma bir soru ise affola ilk defa pc sahibi oldum malumunuz maalesef birçok AAA oyun türkçe çıkış yapmıyor ps5 platformundan geçtim rdr2 gibi oyunlar için yama indircem ama bu işi abonelik şeklinde yapanlar var ücretsiz yapanlar var bu tarz ücretsiz yamalara güvenebilir miyim sizde herhangi bir ücret talep etmiyorsunuz değil mi ek olarak biliyorum korsan oyun etik birşey değil fakat maddiyatım çok güçlü değil drive linklerine güvenebilir miyim veya torrent yüklemek benim adıma daha mı iyi olur şimdiden cevabınız için teşşekürler

Merhaba, biz hiç bir ücret talep etmiyoruz. Bizim yamalardan bugüne kadar bir sorun yaşayan olmadı yıllardır. Diğer ücretsiz yamalar hakkında bir yorum yapmam doğru olmaz. Ben sadece kendi yaptıklarımızı biliyorum ve onun hakkında yorum yaparım. Bizim yamalardan bir sorun yaşamazsın. Korsan kısmına gelecek olursam, bu konuda da yorum yapamıyorum. Çünkü bir sürü oyun indirme yerleri var ve hangisi güvenilir hangisi değildir bilemiyorum. O konuda internette bir araştırma yapman daha doğru olur.

1.4.0 sürümü ile uyumlu mu hocam yama

Reis bende ındırme ekranında Steam ve Epic gozukuyor sadece Xbox Game Pass gozukmuyor. Nasıl duzeltebılırım?
content dosyasının ıcınde ztn

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-08 155213.png
    78,1 KB · Görüntüleme: 20
  • resim_2025-09-08_155320802.png
    667,8 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…