Clair Obscur: Expedition 33 vs Baldur's Gate 3

mergen_t

Hectopat
Daha fazla  
İki oyunun türüne de aşina değilim. En son oynadığım ve beğendiğim oyunlar Uncharted serisi, God of War serisi ve Ratchet & Clank serisi. Genelde aksiyon-macera türünde ve yer yer RPG öğeleri barındıran oyunları oynuyorum. Baldur's Gate 3'ün Lore'una dair herhangi bir bilgim yok. İçine girmeden önce takip edilmesi gereken konular varsa, bunları bilmiyorum. Oyunun çok çeşitli oynanışları desteklediğini ve farklı sonları olduğunu biliyorum, ancak muhtemelen şimdilik yalnızca tek bir sonu görecek kadar oynarım. Diğer oyun ise şu sıralar çok popüler ve hem konusu hem de görselliği hoşuma gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir oyun. Nasıl bir oyun bilmiyorum fakat Baldur's Gate 3 gerçek bir RPG oyunu. Sıra tabanlı sitem sizi başta zorlayabilir ancak bir süre sonra eğlenceli geliyor. Başta LoL'e benzediği için önyargı oluşmuştu. Hikayeli olduğu için seveceksiniz. En önemlisi RPG'yi çok iyi yaptıkları için oyunun bin bir türlü gidişatı var. Yani bu oyundan spoiler yeme ihtimalin düşük. Türkçe dil desteği de olma açısından Baldur's Gate 3 öneririm. Önce kısa bir oynayış videolarına bak. Eğer merak ediyorsan Baldur's Gate 3 hikayeli bir oyun ve bolca da sinematik var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı