Clash of Clans açılmıyor

İşletim sistemi
Android

Bazen güncelleme geldiği sırada oyuna giriş yapamazsınız. Cihazınız güncellemeyi desteklediğinden emin olun. Biraz bekleyin. Verileri temizleyin. Bende aynı sorunu yaşamıştım.

Aynı probleme sahibim, sorun Update sonrası başladı, Nox Player'dan giremiyorum.

Aynı sorun bende de var. Yardıma SS yolladım. Güncelleme kaynaklı bence. Tel Xiaomi Redmi Note 10 Pro.

Yeni güncellemeden sonra emulatorlerden giriş yapılamıyor, sizinle herhangi bir sıkıntı yok. Çözümü nedir veya ne zaman düzelir bir bilgim yok. Sorun yeni gelen güncelleme ve yaptıklar sürüm desteklemeden kaynaklanıyor.

Telefonumda açılıyor Pc de açılmıyor benimde az önce format atıp yükledim gene çalışmıyor Siyah ekran veriyor . Şuan siyah ekran var yani telefonda sıkıntı yok

Telefonumda açılıyor PC de açılmıyor benim de az önce format atıp yükledim gene çalışmıyor siyah ekran veriyor. Şu an siyah ekran var yani telefonda sıkıntı yok.

Sanırım oyuna tekrar güncelleme geldi. Güncelleme yapıp dener misiniz?

Benim de bilgisayarda aynı problem var. Tablet ve telefonda çalışıyor ama pc de nox playerda çalışmıyor.

Sanırım oyuna tekrar güncelleme geldi. Güncelleme yapıp dener misiniz?
Yok güncelleme yok dünden beri 4 defa yüklemişimdir zaten format attım 1 saat evvelde yeniden yükledim oyunda sorun var sanırm telefonda sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…