Clash of Clans API'ı ile ne yapılabilir?

igrahiga

Decapat
Daha fazla  
Selam. Clash of Clans oyununun API'si oldugunu gordum. Peki bu API neler yapabilirim? Sadece bu oyun icin degil oyunlarda da nasıl kullanacagim?

Veri alıp başka bir veriyi tetiklemek gibi amaçlarla kullanıyorlar açık kaynak kodundan farklı bir olay.

Nelere izin verdiğini kendi dökümanlarından öğrenebilirsiniz. Kayıt olmanız gerek önce. Clash Royale API kullanmıştım gelecek sandıkları gösteren discord botu için.

Nelere izin verdiğini kendi dokümanlarından öğrenebilirsiniz. Kayıt olmanız gerek önce. Clash Royale API kullanmıştım gelecek sandıkları gösteren Discord botu için.

Hocam V14'te daha bildirim botu yapamadım var mı bir öneriniz acaba Epic duyuru botu vs yapmak istiyorum bende API ile.

Hocam V14'te daha bildirim botu yapamadım var mı bir öneriniz acaba Epic duyuru botu vs yapmak istiyorum bende API ile.
Takıldığınız yerlerde burada konu açarsanız bilgim dahilinde yardımcı olurum. Aşağıdaki npm paketi ile ücretsiz oyunu alıp duyuru kanalına mesaj olarak attırabilirsiniz belirli aralıklarla. Yeni konu açın isterseniz.

Takıldığınız yerlerde burada konu açarsanız bilgim dahilinde yardımcı olurum. Aşağıdaki NPM paketi ile ücretsiz oyunu alıp duyuru kanalına mesaj olarak attırabilirsiniz belirli aralıklarla. Yeni konu açın isterseniz.

Modülü olduğunu bilmiyordum modülle halledilir sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı