Selam. Clash of Clans oyununun API'si oldugunu gordum. Peki bu API neler yapabilirim? Sadece bu oyun icin degil oyunlarda da nasıl kullanacagim?
Peki nelere erisebilirim?Hocam kısıtlı bir şekilde oyunun altyapısına erişirsiniz.
Nelere izin verdiğini kendi dokümanlarından öğrenebilirsiniz. Kayıt olmanız gerek önce. Clash Royale API kullanmıştım gelecek sandıkları gösteren Discord botu için.
Takıldığınız yerlerde burada konu açarsanız bilgim dahilinde yardımcı olurum. Aşağıdaki npm paketi ile ücretsiz oyunu alıp duyuru kanalına mesaj olarak attırabilirsiniz belirli aralıklarla. Yeni konu açın isterseniz.Hocam V14'te daha bildirim botu yapamadım var mı bir öneriniz acaba Epic duyuru botu vs yapmak istiyorum bende API ile.
Takıldığınız yerlerde burada konu açarsanız bilgim dahilinde yardımcı olurum. Aşağıdaki NPM paketi ile ücretsiz oyunu alıp duyuru kanalına mesaj olarak attırabilirsiniz belirli aralıklarla. Yeni konu açın isterseniz.
![]()
epic-free-games
Get weekly Epic Games free games. Latest version: 4.1.3, last published: 21 days ago. Start using epic-free-games in your project by running `npm i epic-free-games`. There are 1 other projects in the npm registry using epic-free-games.www.npmjs.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.