Biz de öyle düşünmüştük.Ama daha once dedigim gibi o noktaya gelene kadar once bir hello world kismini atlatin bana kalirsa.
Evet haklısınız. Kendi çabalarımla öğreniyorum demek istemiştim. Hani derler ya okulda sana temeli öğretirler senin üstüne koyarak ilerlemen gerekir diye. Ben de kendi çabalarımla bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum.Bir suru seyi okulda ogretmezler. Temeli verirler gerisi sana bakar. Normal. Bir de Android bugun var yarin yok. Okul egitimi seninle hayat boyu devam edecek seylerden olusmali, kisa omurlu bir isletim sistemi uzerine programlama ogreterek meslek ogretilmez, dogru yapiyorlar. Android gider Fuscia gelir, o gider baskasi gelir. Ben okuldayken BlackBerry'den bir suru insan geliyordu bize egitim icin, isletim sistemlerine uygulama gelistirelim istiyorlardi. Simdi BB kullanan 3 kisi vardir Anadolu Yakasinda.
Şimdi ben Retrofit kütüphanesi ile basit bir GET isteği yapmaya çalışacağım. Web tarafında ne yapmamız gerekiyor basitçe? PHP kullanmaya devam edeceğiz şimdilik. Tam çalışır hale geldiği zaman, zamanla JS ve framework(lerini) kullanarak sıfırdan yazmayı düşünüyoruz.