Clash of Clans belediye 12'ye geçilmeli mi?

micheal owen

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Gördüğünüz gibi artık ganimetim boşa gidiyor. Tüm inşaatçılarım dolu. Belediye 12'ye geçsem mi? Ganimet çöp oluyor.

AppPlayer Screenshot 2023.05.24 - 20.13.05.84-min.png

Ganimet için geçmek istiyorsan hiç geçme çünkü oyunda artık ganimetin bir değeri yok. Kasması çok kolay olduğu için depolar çok hızlı doluyor.

Ayrıca belediye 12 olduğunda inşaat süreleri çok uzuyor ve depolar yine dolu olacak.

Oyun ilk çıktığı zamandan beridir oynuyorum ve şu kanıya vardım, hayatımın 7-8 yılını tamamen çöp etmişim. Bu oyunu oynayacağıma kitap okusaydim şu an da 3000 civarı kitap bitirmiştim. Yol yakınken dönün.

Bundan yıllar önce babamla benim köy ortaktı sonra kayboldu falan bir 8-9 sene olmuştur kaybolalı eski köyümüz. 10.seviyedeydi bir de hala hatırladıkça üzülüyorum.

Kendi köyümde 2-3. senemdeyim.

Başlayacaklara asla tavsiye etmem ama toplu taşımada bakarken iyi gidiyor bu oyun kimse inkar etmesin.

Bundan yıllar önce babamla benim köy ortaktı sonra kayboldu falan bir 8-9 sene olmuştur kaybolalı eski köyümüz. 10.seviyedeydi bir de hala hatırladıkça üzülüyorum.

Kendi köyümde 2-3. senemdeyim.

Başlayacaklara asla tavsiye etmem ama toplu taşımada bakarken iyi gidiyor bu oyun kimse inkar etmesin.

Klan savaşları ve ortam için oynuyorum ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı