Boş yere bekleme. yaklaşık 3 aydır bağlanılmıyor. Clash'ın sorunu çözmesi lazımBu sorunu yaşayan çok, çözen yok. Yeni telefona geçtim (iPhone SE) Facebook'la bağlanamıyorum oyuna. Kafayı yemek üzereyim, yazmadığım bir bura kaldı. Merakla bekliyor iyi sosyaller diliyorum.
Sen gizli kalmış bir cevhersin, maalesef sorununun çözümünü bilmiyorum.Bu sorunu yaşayan çok, çözen yok. Yeni telefona geçtim (iPhone SE) Facebook'la bağlanamıyorum oyuna. Kafayı yemek üzereyim, yazmadığım bir bura kaldı. Merakla bekliyor iyi sosyaller diliyorum.
İnternetim olursa Facebook’u yükleyip deneyeceğim artık tek çare. Google’dan girdim ama bir işe yaramadı.Facebook uygulaması yüklü iken bağlanamıyorsanız uygulamayı silip tekrar deneyin, tam tersi ise uygulamayı indirip tekrar deneyin. IOS'ta nasıl bilmem ama androidde bazen sorunumu çözebiliyor.
Tam da lig savaşıydı, kesin klandan atıldıkBoş yere bekleme. yaklaşık 3 aydır bağlanılmıyor. Clash'ın sorunu çözmesi lazım
Yazın abi e-mailden yetkililere.Sen gizli kalmış bir cevhersin, maalesef sorununun çözümünü bilmiyorum.
Supercell ID ne işe yarıyor?Farklı bir telefondan hesabınızı supercell ID'ye bağlayın ardından telefonunuzdan giriş yaparken supercell ID yöntemiyle hesabınızı aktarın. Sizinki niye facebook ile bağlı ki? Benimkiler hep supercell id ile bağlı.
Supercell kimliğin oluyor tüm supercell oyunlarını tek bir hesaptan yönetebilirsin ben hesap aktarımlarımı supercell id ile yapıyorum.Supercell ID ne işe yarıyor?
Supercell kimliğin oluyor tüm Supercell oyunlarını tek bir hesaptan yönetebilirsin ben hesap aktarımlarımı Supercell ID ile yapıyorum.
Bu dediğin bende olmadı, Supercell İD yok iken nasıl bağlayacağım ki? Facebook hesabıma bağlanmak istiyorum ben. Çözümü bilen var mı?Farklı bir telefondan hesabınızı supercell ID'ye bağlayın ardından telefonunuzdan giriş yaparken supercell ID yöntemiyle hesabınızı aktarın. Sizinki niye facebook ile bağlı ki? Benimkiler hep supercell id ile bağlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.