Clash of Clans hesabına nasıl bot bağlanır?

Silence59

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır Clash of Clans oynuyorum. Hiçbir zaman altın bilet satın almadım. Altın bilet satın almadan da ne kadar gelişebileceğinizi az çok siz de biliyorsunuz. Oyunu artık saçma sapan yapmaya başladılar, oynama zevki gelmiyor. Belediye binası 14, 180 levelim. Bir zamanlar hesabı bota bağlama gibi bir şeyler yapıyordu oynayan arkadaşlar. Bunu nasıl yapıyorlar, ben nasıl yapabilirim? Köy en azından kendi kendini geliştirirsin istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda öyle bir mantık yok ban yersiniz. Kendiniz oynayın bb14 yüksek bir belediye değil. Sadece belediye basın bu 17 den sonra yeni gelenlerle daha hızlı kasılırsınız oyun artık bu şekle evrildi.

Oyunda öyle bir mantık yok ban yersiniz. Kendiniz oynayın BB14 yüksek bir belediye değil. Sadece belediye basın bu 17'den sonra yeni gelenlerle daha hızlı kasılırsınız oyun artık bu şekle evrildi.

Aktif olarak 12 tane hesap kasıyorum 10 tanesi KB16 ve üzeri 5 tanesi KB17 Max sayılabilir. 2 tane hesap banlattım ikisinde de botu açık unutup tatile gitmemden kaynaklıydı tatilden dönene kadar 7/24 saldırı yaptığı için ban yediler. Yaklaşık 8 yıldır aktif kullanıyorum ben botu. İlk bota başladığımda KB11 en son belediyeydi... Doğru kullanırsanız ban yeme ihtimali çok düşük.

Nasıl bota bağlarım?

Kesinlikle bu şekilde bir olaya girmeyin. Zaten ordu bekleme süresi yok artık ganimet kolay kasılıyor bot olayına girerseniz, 3.partı uygulama kullanımından ban yersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…