Clash of Clans hesabına bağlanan kişi nasıl çıkartılır?

canss

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar simdi benim eski sevgilim vardı, ona Supercell hesabımı vermiştim. Birlikte CoC oynuyorduk. O hesabıma giriyordu arada. Şu an ayrıldık ve bu kişi şu an hesabıma girebiliyor ve klana beni kötü tanıtıyor veya köyümü falan değiştiriyor güçsüzlestiriyor. Oyuna soğudum bu sebepten ve o kadar da emek vermiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar simdi benim eski sevgilim vardı, ona Supercell hesabımı vermiştim. Birlikte CoC oynuyorduk. O hesabıma giriyordu arada. Şu an ayrıldık ve bu kişi şu an hesabıma girebiliyor ve klana beni kötü tanıtıyor veya köyümü falan değiştiriyor güçsüzlestiriyor. Oyuna soğudum bu sebepten ve o kadar da emek vermiştim.
supercelle destege yaz

Supercell ID'den e-posta değişebilirsin işe yarar mı bilmiyorum.

supercelle destege yaz

Hayır, hesabı kapatırlar legal değil bir hesapta 2 kişi olması.

e-mail hesabı sizde ise e-mail doğrulama ile giriş yapabilirsiniz.
Oyunu indirin
Supercell ID ile giriş yap kısmına gelin.
e posta yı girin
doğrulama kodunu girin
tamam
kişi doğrulama kodu olmadan tekrar giremez. Bende arkadaşıma vermiştim sıkılınca böyle geri aldım.

değiştirdik ama işe yaramadı

Onu çıkarması lazım arkadaşın dediği gibi.

e-mail hesabı sizde ise e-mail doğrulama ile giriş yapabilirsiniz.
Oyunu indirin
Supercell ID ile giriş yap kısmına gelin.
e posta yı girin
doğrulama kodunu girin
tamam
kişi doğrulama kodu olmadan tekrar giremez. Bende arkadaşıma vermiştim sıkılınca böyle geri aldım.

Bunu da uygulayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı