Clash of Clans hesabına nasıl bot bağlanır?

Silence59

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır Clash of Clans oynuyorum. Hiçbir zaman altın bilet satın almadım. Altın bilet satın almadan da ne kadar gelişebileceğinizi az çok siz de biliyorsunuz. Oyunu artık saçma sapan yapmaya başladılar, oynama zevki gelmiyor. Belediye binası 14, 180 levelim. Bir zamanlar hesabı bota bağlama gibi bir şeyler yapıyordu oynayan arkadaşlar. Bunu nasıl yapıyorlar, ben nasıl yapabilirim? Köy en azından kendi kendini geliştirirsin istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bağış botu dediğim klan kuruyolar 49 tane bot hesap çekiyolar ondan bahsettim haberin var mı th 12 botları
Benim attığım bot zaten bağış ve istek atabiliyor. Sadece klana 49 tane hesap getirip bağış atmak istiyorsanız bir bilgim yok. Ama sizin zannettiğiniz bot olmayabilir. REQ & LEAVE klanlar mevcut. Sabit level kasmak isteyen aktif oyuncular bulunuyor. Bağış almak için gelenlere bağış gönderiyorlar.

Benim attığım bot zaten bağış ve istek atabiliyor. Sadece klana 49 tane hesap getirip bağış atmak istiyorsanız bir bilgim yok. Ama sizin zannettiğiniz bot olmayabilir. Req & leave klanlar mevcut. Sabit level kasmak isteyen aktif oyuncular bulunuyor. Bağış almak için gelenlere bağış gönderiyorlar.

#2R9ppcq2Q bu klanı satın aldım ve ticaretini yapıyorum göz at demek istediğimi anlayacaksın 7 24 aktif ve her 15 dakikada bir 49 tane istek geliyor bağış botu açarak 7 24 kasarım diye düşünmüştüm şu an el ile kasıyorum.

#2R9ppcq2Q bu klanı satın aldım ve ticaretini yapıyorum göz at demek istediğimi anlayacaksın 7 24 aktif ve her 15 dakikada bir 49 tane istek geliyor bağış botu açarak 7 24 kasarım diye düşünmüştüm şu an el ile kasıyorum.
Botta bununla ilgili bir ayar var. Sadece bağış yap olarak ayarlanabilen. Botta açık bırakıp sadece bağış yaptırabilirsiniz. Rehberi bir okusanız aslında yapılabilirliğini görürsünüz.

Botta bununla ilgili bir ayar var. Sadece bağış yap olarak ayarlanabilen. Botta açık bırakıp sadece bağış yaptırabilirsiniz. Rehberi bir okusanız aslında yapılabilirliğini görürsünüz.
hocam insta falan var mı sana ordan ulaşsam bu botu kurmayı düşünüyorum ama bilgim 0 yani.

o dediğini yapsam muazzam olur günlük 200-300 k bağış atar bot.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı