Clash of Clans kötü hesap nasıl düzeltilir?

İşletim sistemi
iOS

god rockstar

Hectopat
Daha fazla  
Clash of Clans'ı ortaokulda oynuyordum ara verdim yıl başından beri oynuyorum ve köyde erken belediye basılmış leveller düşük. Kısacası kötü köy tekrardan başlamakta istemiyorum, nasıl düzeltebilirim? Önce neyi yükseltmeliyim?

IMG_1321.png

Belediye binası 12 3. seviye.
Hava savunmalarını 9. seviye yapıyorum.
Cehennem kuleleri 2. seviye bir tanesi hariç.
Toplar 12. seviye.
X yayları 3. seviye.
Okçu kuleleri 11. seviye.
Büyücü kuleleri 7. seviye.
Havanlar 7. seviye bir tanesi 8 seviye.
Kral 26 seviye 27'ye yükseltiyorum.
Kraliçe 24 seviye.
Koruyucu 6 seviye.

Köy kötü nasıl düzeltebilirim nereden başlamalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral ve Kraliçenin seviyelerinin arasında çok fark olmasın 1-2 level fark olsun. Sebebini yapınca anlarsın.

Clash of Clans'ı ortaokulda oynuyordum ara verdim yıl başından beri oynuyorum ve köyde erken belediye basılmış leveller düşük. Kısacası kötü köy tekrardan başlamakta istemiyorum, nasıl düzeltebilirim? Önce neyi yükseltmeliyim?

Eki Görüntüle 1855658

Belediye binası 12 3. seviye.
Hava savunmalarını 9. seviye yapıyorum.
Cehennem kuleleri 2. seviye bir tanesi hariç.
Toplar 12. seviye.
X yayları 3. seviye.
Okçu kuleleri 11. seviye.
Büyücü kuleleri 7. seviye.
Havanlar 7. seviye bir tanesi 8 seviye.
Kral 26 seviye 27'ye yükseltiyorum.
Kraliçe 24 seviye.
Koruyucu 6 seviye.

Köy kötü nasıl düzeltebilirim nereden başlamalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bence önce birliklerinizi/ kahramanlarınızı yükseltin. Çünkü her türlü saldırı yiyip kupa düşeceksiniz zaten. En azından siz saldırırken daha güçlü olursunuz ve daha fazla ganimet toplarsınız. Ardından havaya vuran yapıları sonra hem hava hem karaya vuran yapıları güçlendirerek devam edebilirsiniz. En sonundaysa karaya hedef alan yapıları ve duvarları basarak işi bitirirsiniz.

Insaatci koyunu gelistirmeye baslayip bir an once 5 ve 6. insaatciyi almalisiniz. Sonra surekli barbar ve okcu kraliceyi gelistirip max seviyeye getirmeye calisin ilerde saldirirlarda cok isinize yarayacak. Ordu kamplari vs eksiginiz varsa onlari gelistirin. Bu surede laboratuvarda mumkun bos durmasin. Artik ordu ucretsiz oldugundan ganimet kasmak kolaylasti mumkun oldugunca asker basip saldiri yapmaniz lazim. Bir de aktif bir klana katilmaniz gelismeyi cok hizlandirir.

Insaatci koyunu gelistirmeye baslayip bir an once 5 ve 6. insaatciyi almalisiniz. Sonra surekli barbar ve okcu kraliceyi gelistirip Max seviyeye getirmeye calisin ileride saldirirlarda cok isinize yarayacak. Ordu kamplari vs eksiginiz varsa onlari gelistirin. Bu sürede laboratuvarda mumkun bos durmasin. Artik ordu ücretsiz oldugundan ganimet kasmak kolaylasti mumkun oldugunca asker basip saldiri yapmaniz lazim. Bir de aktif bir klana katilmaniz gelismeyi cok hizlandirir.

Yan köyde çoğunlukla belediye ve ottonun kulübesinin görevlerinin olduğu şeyleri basıp inşaatçıyı alsam nasıl olur? Yan köyde oynamayı da pek sevmiyorum zaten.

Yan köyde çoğunlukla belediye ve ottonun kulübesinin görevlerinin olduğu şeyleri basıp inşaatçıyı alsam nasıl olur? Yan köyde oynamayı da pek sevmiyorum zaten.
Bir sikinti olmaz ben de oyle yaptim sadece gorev icin istediklerini bastim. Klana girip klan oyunlarindan gelen madalyalarla insaatci iksiri ve altini alirsan hic 2. koyde savasmana gerek kalmadan 6. insaatciyi alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı