Clash of Clans köyü nasıl?

Hata yapmışsınız hocam. Yeni bir belediye seviyesine geçince ilk yapacağınız iş belediyeyi 5 yıldız yapmak olmalı. Aksi taktirde her şeyi yükseltip en son belediyeyi bırakıp da seviye atınca Max veya maxa yakın belediyenin tadını çıkaramıyorsunuz. Belediyenizi 5 yıldız yapınca da hemen BB13'e basarsınız büyük ihtimal köy Max çünkü. Nerede kaldı 5 yıldız belediyenin keyfi o zaman. BB13 yapınca hiçbir şeye bakmadan belediyeyi fulleyin, keyfinize bakın.

Laboratuvar kaldı tabii iksir ile basılanları hepsini maxledim kara iksir ile basılanlar kaldı atölye maxledim duvarlar kaldı Hero'lar kaldı iksir toplayıcısılar kaldı yani sizce BB13 geçmek mantıklı olacağını düşünmüyorum bütün her şeyi sonuna kadar maxleyip geçmek daha sağlıklı olur daha 6.inşaatcı almadım uzun kalırım sanırsam sizce?
 
Laboratuvar kaldı tabii iksir ile basılanları hepsini maxledim kara iksir ile basılanlar kaldı atölye maxledim duvarlar kaldı Hero'lar kaldı iksir toplayıcısılar kaldı yani sizce BB13 geçmek mantıklı olacağını düşünmüyorum bütün her şeyi sonuna kadar maxleyip geçmek daha sağlıklı olur daha 6.inşaatcı almadım uzun kalırım sanırsam sizce?
Gerek yok hocam basın 13 e. Belediye 13 baya yoğun siz en ince parçasına kadar 12 de sürünmek yerine 13 de kayasaçarları bile basarsınız. 5 günlük 4x yıldız bonusu ve max herolar ile 5 günde kastığınız ganimet ile belediye 13 ün her şeyini dikersiniz. Şuan 13 e geçmemeniz tamamen zaman kaybı.

Laboratuvar konusunda da elinizde 2-3 ordu kombinasyonu varsa her şeyi basmak için beklemenin de mantığı yok. Burada laboratuvar beklerken bb13 de kışlaları basarsınız.

Duvarlar idare eder, Herolar her halükarda basılır, iksir toplanmaz savaş yaparak kasılır o yüzden toplayıcı basmak tamamen zaman kaybı. Son olarak bu köyün kopyası bende olsa direkt 13 e geçer ganimet kasar kayasaçar dikerim, kışlaları basar ordumu dikerim. Siz aynı şekilde bb12 de kalsanız 2 haftada aramızda öyle bir fark oluşur ki aklınız almaz. Beklediğiniz her saat zarar hocam benim görüşümce.
 
Gerek yok hocam basın 13'e. Belediye 13 bayağı yoğun siz en ince parçasına kadar 12 de sürünmek yerine 13 de kayasaçarları bile basarsınız. 5 günlük 4X yıldız bonusu ve Max Hero'lar ile 5 günde kastığınız ganimet ile belediye 13'ün her şeyini dikersiniz. Şu an 13'e geçmemeniz tamamen zaman kaybı.

Laboratuvar konusunda da elinizde 2-3 ordu kombinasyonu varsa her şeyi basmak için beklemenin de mantığı yok. Burada laboratuvar beklerken BB13 de kışlaları basarsınız.

Duvarlar idare eder, Hero'lar her halükarda basılır, iksir toplanmaz savaş yaparak kasılır o yüzden toplayıcı basmak tamamen zaman kaybı. Son olarak bu köyün kopyası bende olsa direkt 13'e geçer ganimet kasar kayasaçar dikerim, kışlaları basar ordumu dikerim. Siz aynı şekilde BB12 de kalsanız 2 haftada aramızda öyle bir fark oluşur ki aklınız almaz. Beklediğiniz her saat zarar hocam benim görüşümce.

1733085334588.png


1733085389753.png


1733085424142.png


1733085448950.png
 

Dosya Ekleri

  • 1733085368568.png
    1733085368568.png
    615,8 KB · Görüntüleme: 13

Technopat Haberler

Geri
Yukarı