Clash of Clans Rekabetçi Kişiler Aranıyor!

Gelebilirim ancak daha yüksek seviyeli bir klana sahip arkadaşlar varsa orada toplansak daha iyi olur. Zahmet olmazsa klan üye listenin fotoğrafını atabilir misiniz ? Bir de şu anki klanım da tamamı olmasa da Technopat üyelerinden oluşuyor isterseniz buraya da bakabilirsiniz. Şu anki klan: #QY8YRJ9

Gelebilirim ancak daha yüksek seviyeli bir klana sahip arkadaşlar varsa orada toplansak daha iyi olur. Zahmet olmazsa klan üye listenin fotoğrafını atabilir misiniz? Bir de şu anki klanım da tamamı olmasa da Technopat üyelerinden oluşuyor isterseniz buraya da bakabilirsiniz. Şu anki klan: #QY8yrj9.

Şöyle söyliyeyim o kadar iyi oyuncular değiliz. Fakat iyi bir takım olduk ve kslerde vs düzenli hareket ediyoruz yani taşlar yerine oturdu. Sıfırdan büyümeyi planlıyoruz. Gelirsen tabi ki de memnun oluruz. Ama pek beklentilerini karşılayamayacağız galiba:(
Gelebilirim ancak daha yüksek seviyeli bir klana sahip arkadaşlar varsa orada toplansak daha iyi olur. Zahmet olmazsa klan üye listenin fotoğrafını atabilir misiniz? Bir de şu anki klanım da tamamı olmasa da Technopat üyelerinden oluşuyor isterseniz buraya da bakabilirsiniz. Şu anki klan: #QY8yrj9.

2. teklifim Technopat üyeleri vs gelebilirsiniz. Donatorum zaten her asker vs bulunmakta beraber gelişebiliriz. Yakında KS için DC grubu açacağız ve sesli konuşarak KSleri yapacağız güzel olacak:)
Klan Kodumuz: #2998QCR2U
Cevabınız nedir? Merak ettim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle forumu böyle kullanmam doğru mudur bilmiyorum. Değilse kusura bakmayın. Arkadaşlar köy binası erken basık olmayan KS'lerde iddialı kişiler arıyoruz. Şu an kadromuz gayet iyi her Level'den arkadaş var. 2 leveliz daha dediğim gibi KS için adam arıyoruz. Ailemize katılmak isteyenleri beklerim.(Küresel kalkınca böyle yerlerden topluyoruz adam:) Klan Kodumuz: #2998QCR2U Teşekkür ederim.
İstek attım, kabul etmenizi bekliyorum.

Çok aktif değilim, bir sıkıntı olur mu?
Köyün Çok İyi. İster az gir ya da çok gir fark etmez fakat Klan savaşına almak isterim?
Gelebilirim ancak daha yüksek seviyeli bir klana sahip arkadaşlar varsa orada toplansak daha iyi olur. Zahmet olmazsa klan üye listenin fotoğrafını atabilir misiniz ? Bir de şu anki klanım da tamamı olmasa da Technopat üyelerinden oluşuyor isterseniz buraya da bakabilirsiniz. Şu anki klan: #QY8YRJ9
Gelicekmisiniz. Gelirseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı