Clash of Clans'da 2. köy önemli mi?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Bb 10 full köyüm var 2 yıldır oynamıyordum tekrar başladım ve 11'e yükselttim. Sorun şu ki 2. köyü hiç kasmadım yani çok kötü bayağı geri kaldı. Yükseltmeler falan hiç uğraşmadım. Önemli mi?

Çok değil hocam benim bildiğim o köyü fulleyincemi bir şey yapınca ekstaradan inşaatçı veriyordu.

Fazladan inşaatçı almak için iyi ama 15-20 hesabım varsa 1 tanesinde almıştım o inşaatçıyı. Pek de önemli değil gibi keyifli değil diye maç yapasım gelmiyor benim.

Ana köydeki bir okçu kulesini, bir topu ve bir havanı evrimleştirebiliyorsunuz ayrıca 9. seviye inşaatçı binasında açacağınız B.O.B'un görevlerini tamamlayarak ana köye 6. inşaatçınızı kazandırabiliyorsunuz.

Söylemeliyim ki biraz sıkıcı bir köy, geliştirmeler uzun, istedikleri fazla, kaynak kasma yönünden de devamlı ve fazlasıyla bir savaş durumunda olmanız gerektiğinden bir süre sonra bayıyor.

6. İnşaatçı için ana köyde havan, okçu kulesi ve top yükseltmelerini yapmalısın. Yan köydeki birliklerden istediğin birini 18. seviyeye ulaştırmalısın. İstediğin bir savunmayı 9. seviyeye ulaştırmalısın ve yan köydeki robot ve helikopter kahramanlarının toplam seviyesi 45 olmalı. Bunları tamamlarsan inşaatçın yan köyde 2 tane oluyor. İstersen ana köye taşıyarak 6. inşaatçı olarak kullanabiliyorsun. Bunun dışında kupa sıralaması için falan kasmıyorsan pek önemli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı