Batın Türk
Kilopat
- Makaleler
- 47
Hile yapabilirsin fakat Türk serverlerinde değil. Hileli bir Çin serveri vardı yapmıştım bir kere.
İlk yorum veya son yorum neyi değiştirir once yazdıklarımı oku ben orda neyi anlatmaya çalışmışım sen ne anlamışsın 1901 tane mesajın var ama 1 tane yararlı mesajını goremedim sadece boş boş yazıp durmussun soylediklerimin arkasindayim hala saçma saçma senle tartışıyoruz farkındaysan ama şu anda aktif olarak bile bir yığın insan hile yapıyor biz bunu konuşmuyoruz nasıl yaptigini bilmiyoruz burda bunu tartismak yerine nasıl yapılıyor diye arastirmak lazim. 1900 tane saçma mesaj atmak yerine 1900 tane yararlı mesaj atabilirdin böylelikle bizde seni tebrik eder elestirmemis olurduk.@Silinen üye Daha ilk mesajınızda bir yöneticiyi haksız yere eleştiriyorsunuz. Bu hakkı size kim veriyor? Hile yapmasına yaparsın ne olacak? Sonra bir bakarsın banlanmışsın ya da oyundan çıkıp tekrar girersin oyun eski haline döner. @Recep Baltaş bunu kastetmişti. Daha anlamaya çalışmadan yorum yapmayınız, başkalarını yanlış yönlendirmeyiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.