Clash of Clans'da hile yapma

Yaparsın, neden yapmayasın? Bütün dünyanın çatır çatır hile yaptığı bir oyun sonuçta. İki dakikanızı ayırın ve Youtube'da oturun videoları izleyin, millet deli gibi hile yapıyor. Kusura bakmayın ama biz Türk'ler olarak hakkımızla oynamaya çalışıyoruz. Sebep ne peki? Forum adminleri veya oyun blog yazarları ya da tercüme hataları yüzünden yapamıyoruz. Şurda bile kaç kişi soruya çözüm bulmak, araştırmak yerine online oyun yapamazsın yazıp konuyu kapatmaya çalışmış kimse de ben bunu yaparım burda da anlatırım dememiş. Tekrar kusura bakmayın ama ATI yeni bir ekran kartı çıkarmadan ya da iPhone'nun yeni bir cihazı cıkmadan bütün haberleri yapması kolay ama bir oyunun hele ki bir cep telefonu oyunun hilesi bulmaya gelince konu hemen uzmanlık dışı olmuş. (Yapamazsın online oyun.)

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Daha ilk mesajınızda bir yöneticiyi haksız yere eleştiriyorsunuz. Bu hakkı size kim veriyor? Hile yapmasına yaparsın ne olacak? Sonra bir bakarsın banlanmışsın ya da oyundan çıkıp tekrar girersin oyun eski haline döner. @Recep Baltaş bunu kastetmişti. Daha anlamaya çalışmadan yorum yapmayınız, başkalarını yanlış yönlendirmeyiniz.
İlk yorum veya son yorum neyi değiştirir once yazdıklarımı oku ben orda neyi anlatmaya çalışmışım sen ne anlamışsın 1901 tane mesajın var ama 1 tane yararlı mesajını goremedim sadece boş boş yazıp durmussun soylediklerimin arkasindayim hala saçma saçma senle tartışıyoruz farkındaysan ama şu anda aktif olarak bile bir yığın insan hile yapıyor biz bunu konuşmuyoruz nasıl yaptigini bilmiyoruz burda bunu tartismak yerine nasıl yapılıyor diye arastirmak lazim. 1900 tane saçma mesaj atmak yerine 1900 tane yararlı mesaj atabilirdin böylelikle bizde seni tebrik eder elestirmemis olurduk.

@Silinen üye Daha ilk mesajınızda bir yöneticiyi haksız yere eleştiriyorsunuz. Bu hakkı size kim veriyor? Hile yapmasına yaparsın ne olacak? Sonra bir bakarsın banlanmışsın ya da oyundan çıkıp tekrar girersin oyun eski haline döner. @Recep Baltaş bunu kastetmişti. Daha anlamaya çalışmadan yorum yapmayınız, başkalarını yanlış yönlendirmeyiniz.

Ben girip mesaj atıp çıkmıyorum. Bilmediğim bişeyse karışmıyorum bile. Mobil bölümde dolananlar benim buraya ne kadar zaman harcadığımı bilirler. Ben hiç mesaj sayısıyla birilerine üstünlük sağlamaya çalışmadım. Dediğiniz gibi kimseye yararım olmadıysa yönetici arkadaşlar gereğini yapar. Yazdığınız herşeyi okudum emin olun. Ben yazmak için yazmıyorum. Siz daha karşıdakinin ne demeye çalıştığını anlamadan yazıyorsunuz. Yanlış bilen de sizsiniz, sorun çıkartan da. ( Not: Bu yazıyı Ediz Koray adlı kullanıcının yazdığı 2. mesaja cevap olarak yazmıştım fakat Ediz Koray adlı kullanıcının mesajı silindi.)

Siteniz harikaymış tebrikler burada bir şey konuşuyoruz hemen siliniyor. Buda sizin kalitenizi ortaya koyuyor işte. Yeni bir üye bir konu hakkında tartışmak istiyor ve adminler hemen yazıyı siliyorlar çok başarılı bir forum. @Recep Baltaş Tebrikler.... Neden yazı silindi doğru olanları yazdım diye mi? Ya da fikir beyan ettim diye mi yoksa bir üyeniz ezik durumuna düştü diye mi ne için silindi belli değil.... Cevap verilemediği için dimi...

He bu arada -brky. Daha konuşmana başlarken daha ilk mesajında diye yazıyorsun sonrada mesaj sayımla üstünlük kurmaya çalışmıyorum diyorsun ne alaka ne turşu suyu..... Okuman önemli değil anlaman önemli olan sen benim daha ilk mesajımı anlamadın birde çıkmış burda tatava yapıyorsun... Kaç tane mesaj var onu önce bir oku ( Admin Olacak Arkadaşlar Silmeden ) ondan sonra bana konu ile ilgili bir yazın varsa onu yaz konu haricinde bir sıkıntın varsa bana özelden ulaş. Ben sana yardımcı olurum merak etme.

He son olarak ilk cevapda ne hakla yazmışsın ya ona da cevap veriyim. Konuştuğum yada sitem ettiğim kişiler TANRI değil onlarda benim gibi İNSAN.... Anlayabildin mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte sizin sorununuz tam olarak bu. Karşıdakinin düşüncülerini anlamıyorsunuz. Ben size ilk mesajınızda bir yöneticiyi eleştiriyorsunuz derken sizin buraya geliş amacınızın insanlara yardım etmek değil, sorun çıkartmak olduğunu anlatmaya çalıştım. Tabi siz yine istediğiniz şekilde anladınız. Yazdıklarınız yine silinecektir. Burası uyduruk bir yer değil. Sorun çıkartmaya yönelik olan mesajların silinmesi gayet doğal.

Mesajlarızı geri aldık ve hesabınızı sildik. Her konu çözüme kavuşacak diye bir kaide yok. Herkes her konuda uzman olmak zorunda da değil. Şu durumda ortada kesin bir bilgi olmadığı gibi yazılan mesajları anlamak istediğiniz yönden anlamanızın sonuçlarını yaşıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı