Clash Royal'de hesap nasıl açılır?

Yeni bi' mail hesabı oluşturup Supercell ID'ye kaydolabilirsin.
Şu konuları açarken altta soru kısmını işaretleseniz olmaz mı?
Senin gibiler yüzünden en iyi cevap sayımız artmıyor.

Oyunu açıyorum direkt engelledin yazıyor. Yeni icloud açtım olmadı. Yeni Game Center hesabı açtım nafile. Telefonu banladılar sanırım. Bu sorunun çözümü yok.

Afedersiniz sizi yargılamak istemiyorum ama eğer bir yanlışlık olmadıysa oyunun durduk yere ban atacağını zannetmiyorum. Büyük ihtimalle elmas alıp harcayıp geri iade ettiniz veya hile benzeri bir şey yaptınız. Yani bir şekilde yapılmaması gereken bir şeyi yaptınız. Eğer bunları yapmakta ısrarlıysanız lütfen başka telefondan da bu oyunu oynamayın. Ben, oynayan biri olarak oyunun adil işlemesini isterim. Zaten oyun eski popülerliğini kaybetti, yapmayın siz de.

Afedersiniz sizi yargılamak istemiyorum ama eğer bir yanlışlık olmadıysa oyunun durduk yere ban atacağını zannetmiyorum. Büyük ihtimalle elmas alıp harcayıp geri iade ettiniz veya hile benzeri bir şey yaptınız. Yani bir şekilde yapılmaması gereken bir şeyi yaptınız. Eğer bunları yapmakta ısrarlıysanız lütfen başka telefondan da bu oyunu oynamayın. Ben, oynayan biri olarak oyunun adil işlemesini isterim. Zaten oyun eski popülerliğini kaybetti, yapmayın siz de.
Hayır küfür ettim diye ban yedim. Şuan oyunu emülatör ile arada oynuyorum ama küfür etmiyorum artık :D

Aynı sorunu bende yaşamıştım hem de kalıcı olarak ban yemiştim. İlk yapmanız gereken oyunu sıfırlamak ardından yeni bir gmail hesabı açmak oyuna girin eğitimi bitirin ve o gmail hesabını bağlayın. Bende böyle yaptım ve şu anda ban yiyen hesabımdan 1500 kupa daha fazlayım. (Yardımcı olabildiysem sevindim 😀)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı