Arkadaşlar 15. arenada takılı kaldım. Bir sürü deste denedim fakat bir türlü sonraki arenaya geçemedim. Çoğu kartım 10-11 seviye ve mega şövalye, valkür ve bombacı evrimim var. Sizin bildiğiniz güzel desteler varsa söyler misiniz?
Evo Mega şövalye (11)en yüksek seviyeli kartlarınızdan güzel bir deste oluşturun. kaybetmenize bakmayın her türlü geçersiniz sonraki arenaya.
Hocam defansı güzel fakat havaya bakan 1 kart var. Onun da seviyesi yeterli değil. Savunma mı yapmak istersiniz saldırı mı?Evo Mega şövalye (11)
Evo Bombacı (13)
Cadı (10)
Top (11)
Balon (11)
Korumalar (11)
Yıldırım (11)
Tomruk (11)
Nasıl iş yapar mı?
Genelde Mega şövalyeyi savunmada kullanıyorum.Sonra ise arkasını doldurup hızlı atak başlatıyorum.Yani savunma diyebilirim.Hocam defansı güzel fakat havaya bakan 1 kart var. Onun da seviyesi yeterli değil. Savunma mı yapmak istersiniz saldırı mı?
Savunmaysa attığınızı kullanın gayet iş yapar savunmada.Genelde Mega şövalyeyi savunmada kullanıyorum.Sonra ise arkasını doldurup hızlı atak başlatıyorum.Yani savunma diyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.