Clash Royale 7. arena deste önerisi

Başkan bu arenalarda (genellikle kupa yolunda) deste yapmakla uğraşmayın. Genel olarak yüksek levelli kartlarla deste yapın geçin. Oyun strateji oyunu değil para oyunu. Yine de öneri verecek olursam pekka - cadı oynayabilirsiniz en hızlı öyle kasarsınız.

Başkan bu arenalarda (genellikle kupa yolunda) deste yapmakla uğraşmayın. Genel olarak yüksek levelli kartlarla deste yapın geçin. Oyun strateji oyunu değil para oyunu. Yine de öneri verecek olursam pekka - cadı oynayabilirsiniz en hızlı öyle kasarsınız.
Hocam karar veremiyorum internetteki desteler olur mu ve sizin dediğiniz pekka normal pekka değil mi

Evet hocam büyük pekka. Bu kupalarda özellikle tank kartınız olursa iyi olur(golem, pekka, dev gibi). Arkasını da doldurabilecek kartlar alın cadı, büyücü gibi.

Evet hocam büyük pekka. Bu kupalarda özellikle tank kartınız olursa iyi olur(golem, pekka, dev gibi). Arkasını da doldurabilecek kartlar alın cadı, büyücü gibi.
Hocam desteği yaptım dediğiniz gibi cadı pekka şövalye domuz binicisi iskelet ordusu oklar goblin fıçısı Bir de büyücü koydum sizce nasıl olmuş beklemem veya çıkarmam gereken şeyler nelerdir

Hocam desteği yaptım dediğiniz gibi cadı pekka şövalye domuz binicisi iskelet ordusu oklar goblin fıçısı bir de büyücü koydum sizce nasıl olmuş beklemem veya çıkarmam gereken şeyler nelerdir?

Bu haliyle iyi deste hocam kupanız için. Ayrıca 1X'teyken ağır bir atak yapmamaya çalışın mümkün olduğunca (rakibin atağını kolayca savunursanız yapabilirsiniz) 2X'teyken ağır atak yapın. Çünkü deste ağır. İksir yönetimini yapmaya başladığınız an iyi oyuncu olmaya başlıyorsunuz demektir.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı