7. arenaya yeni geçtim oyunu yeni yükledim. Tam bilgim yok 2200'le 2000 arası çıkıp düşüyorum aşağı. Bende olan tüm kartları koyacağım. Prensim vs bu arenadaki bazı kartlarım yok.
Barzo oynayarak 20. Arenaya çıkan olabilirni reis20. Arenaya kadar barzo oyna bence.
Seviye yüksekse 9000 kupa bile olursun.Barzo oynayarak 20. Arenaya çıkan olabilirni reis
Sürekli anti desteler çıkıyor amaSeviye yüksekse 9000 kupa bile olursun.
Sürekli anti desteler çıkıyor ama
Buyur bendemi sıkıntı var anlamadım baya deste değiştim bu gün kaldim burda Max 2200 gördüm sabah ondan sonra düştüm başka deste yaptım başka başka hangisiyle oynadığımı bile unuttumHocam bu kupalarda destelerin pek ağırlığı yok. Burada zaten mantıklı bir atak kartı ve bir tane de onu koruyacak ya da tanklayacak kart ile çoğu zaman maç kazanabilirsiniz. Herkesin oynayış tipi farklıdır önerim royaleapi üzerinden oyun profilinize uygun bir deste seçip tamamen onumla oynamanız. Çünkü eğer para yatırmıyorsanız tek bir deste oynamak zorundasınız, farklı desteler işkenceye döner seviye sıkıntısıyla.
En az 3 4 maçlık geçmişinizi atar mısınız? Rakiplerde çoğunluk oynanan destelerin kilit kartına anti bir deste dizebilirsiniz belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.