Clash Royale bitiyor mu?

Hocam şöyle, kupa maçları olsun, 2V2 olsun, klan savaşları olsun karşıma çıkan 10 kişiden 5'i pas almış. Oyunda pas alan sayisi gercekten cok fazla. Ben hem hizli gelisme adina, hem de verdigi oduller, hareketli flama, kule gorunumü ve joker kartlar vs. az özeniyor değilim açıkçası.

Kuruş vermedim, vermem de. Pahalı olmasının nedeni Türkiye fiyatlandırması olmaması. Oyunu 2 yıl önce sürekli tekrar ettiği ve beni daralttığı için bıraktım. Çinlilerle oynarken ter dökmek istemiyorum artık. Size tavsiyem PC oyunlarına yöneliniz.

Kuruş vermedim, vermem de. Pahalı olmasının nedeni Türkiye fiyatlandırması olmaması. Oyunu 2 yıl önce sürekli tekrar ettiği ve beni daralttığı için bıraktım. Çinlilerle oynarken ter dökmek istemiyorum artık. Size tavsiyem PC oyunlarına yöneliniz.

Hocam maalesef ki bilgisayarım yok. O yüzden mobil oyunlarda takılıyorum.

Supercell tamamen bitsin inşallah. Nefret ettiğim oyun şirketlerinden. Düzgünce oynamaya değil de ilk başlayanın bile aynı şekilde oynamasına yönelik aşırı şansa oyunlar yapıyorlar. Try Hard oynarsan yanıyorsun öfkeden.

Bu oyun şimdilerde popüler olsa da en geç 6 aya unutulacak. Zaten bedava mobil oyun olduğu için p2w üzerine kurulmuş bir sistem var oyunda. Yeminle bak 5500 kupadan bir türlü çıkamadım. Oyunda öyle rezalet eşleşme sistemi var ki benim kartlarım 10-11 levelken adamın kartları 14-15 level oluyor. Üst üste bu para yatıran kişilere kaybedince de bu sefer benim desteme anti olan bir bot veriyor ve tesadüf olmadığına çok eminim. Zaten üstteki arkadaşların da dediği gibi mobil oyuna para yatırmaya değmez pc yoksa bile en azından vaktimi ve paramı daha değerli şeylere harcarım. 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı