Clash Royale deste önerisi

Valkür goblin kulübesi dar gpblini goblin fıçısı kar topu zehir buz ruhu yavru ejderha destesini kullanabilirsiniz ileride desteyi.
Haydut Tesla dart goblini goblin fıçısı/madenci tomruk zehir buz ruhuyavru ejderha/anka
kuşu/cehnnem ejderhası yaparak kullanın.
Hocam hesap kodunuzu atarsanız daha iyi önerilerde bulunabiliriz.

Hocam hesap kodu derken hesap kodu ID mi?

Kartlarınızın seviyesi güzel sadece buz ruhu ve zehirin seviyesini arttırarak dediğim desteyi daha iyi hale getirebilirsiniz.
Aklınızda bulunsun aktif bir klana katılarak yardım ederseniz ve kartlarınızın seviyesini arttırarak seviye atlar bu şekilde kulenizi güçlendirebilirisiniz ve klanda kartlarınıza kart isteyerek kartlarınıza kolayca seviye atlattırabilirsiniz.

Kartlarınızın seviyesi güzel sadece buz ruhu ve zehirin seviyesini arttırarak dediğim desteyi daha iyi hale getirebilirsiniz.
Aklınızda bulunsun aktif bir klana katılarak yardım ederseniz ve kartlarınızın seviyesini arttırarak seviye atlar bu şekilde kulenizi güçlendirebilirisiniz ve klanda kartlarınıza kart isteyerek kartlarınıza kolayca seviye atlattırabilirsiniz.

Tamamdır hocam deneyeceğim şimdi teşekkür ederim.

Clash Royale'da 2800 küsur kupayım. Şimdiye dek kusursuz ilerliyordum ama 10. arenaya (domuz dağı arenasına) bir türlü gelemiyorum deste önerisi lazım.

Barbarları ve büyücüyü çıkar. Koçbaşı yerine domuz binicisi al. Mezar taşı yerine top alabilirsin.

Onun dışında oklar yerine zehir alabilirsin.
Büyücü yerine cadı oyna. Barbarlar yerine de valkür alabilirsin.

Tank eritici için mini pekka veya cehennem kulesi alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı