jestere1231231 Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 617 Çözümler 2 12 Nisan 2025 #1 Merhaba. Yakın zamanda telefonumu değiştirip Android'den IPhone'ye geçtim. Normalde Google Play oyunlardan giriş yapardım Supercell ID'ye. Hesap oluşturmadım ve şu anda giriş yapamıyorum. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2025
Merhaba. Yakın zamanda telefonumu değiştirip Android'den IPhone'ye geçtim. Normalde Google Play oyunlardan giriş yapardım Supercell ID'ye. Hesap oluşturmadım ve şu anda giriş yapamıyorum. Ne yapabilirim?
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 12 Nisan 2025 #2 Android'deyken e-posta adresiyle Supercell ID oluşturup, bu e-posta adresiyle iPhone'da giriş yapmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Android'deyken e-posta adresiyle Supercell ID oluşturup, bu e-posta adresiyle iPhone'da giriş yapmayı denediniz mi?
Tyronix Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 21 26 Nisan 2025 #3 Fermion dedi: Android'deyken e-posta adresiyle Supercell ID oluşturup, bu e-posta adresiyle iPhone'da giriş yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Androidde google playle hesap açamıyorum Artı 0 Eksi
Fermion dedi: Android'deyken e-posta adresiyle Supercell ID oluşturup, bu e-posta adresiyle iPhone'da giriş yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Androidde google playle hesap açamıyorum