Clash Royale hesabını geliştirmek için ne yapılmalı?

Burak1232145

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim bir Clash Royale hesabım var, 6500 kupa. Hesaba yıllar sonra giriş yaptım, biraz oynadım çok zor geldi. Bayağı maç atmama rağmen çok lose alıyordum, anca 6700 olabildim. Birkaç arkadaşıma ne yapmalıyım diye sordum. Yeni hesap kur, en baştan başla dediler. Sizce ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Benim bir Clash Royale hesabım var, 6500 kupa. Hesaba yıllar sonra giriş yaptım, biraz oynadım çok zor geldi. Bayağı maç atmama rağmen çok lose alıyordum, anca 6700 olabildim. Birkaç arkadaşıma ne yapmalıyım diye sordum. Yeni hesap kur, en baştan başla dediler. Sizce ne yapmam lazım?
Bende oyunu çok eskiden beri oynuyorum ve sürekli tekrar bırakıp başlıyorum yeni hesap açman hata olur oyunda gelişmek çok zor çünkü onun yerine elinde olan hesapla meta desteleriyle oynaman gerekiyor meta destesi dışında oynadığın zaman mutlaka yeniliyorsun ben bir kaç pass önce oynamıştım sanırsam dev goblin, frankenstein kullandığım desteyle çok rahat maç alıyordum oyunun maalesef eşleştirme sistemi leş ondan dolayı meta deste almayınca karşıdakini çok zor şekilde yeniyorsun ama ne tesadüf meta desteleriyle oynayınca karşı oyuncuya anti oluyorsun çok rahat bir şekilde alıyorsun maçı kısaca meta desteleriyle oynaman gerekiyor HypnosCr, Seeok tarzı kanallar yüksek sıralamada oynuyor onları izleyerek hangi destelerin popüler olduğunu öğrenip o desteleri oynayabilirsin.

Oyun P2W'e döndüğü için yeni bir hesap açmak büyük zaman kaybı olur; gelişmek daha zor. Elindeki mevcut hesaba devam etmeni öneririm, meta desteleri kullan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı