- Makaleler
- 23
Kodunu vermezsen davet edemeyiz dostum.COC ve CR beni de davet edin. İkisi için de aynı nick. cellat_06
COC 121 seviye ve CR 12 seviyeyim.
Kodunu vermezsen davet edemeyiz dostum.COC ve CR beni de davet edin. İkisi için de aynı nick. cellat_06
COC 121 seviye ve CR 12 seviyeyim.
Kusura bakmayın uzun süredir oyuna ara vermiştim her şeyi unutmuşum.Kodunu vermezsen davet edemeyiz dostum.
Başka klanda olduğunuz için davet edemedim.Kusura bakmayın uzun süredir oyuna ara vermiştim her şeyi unutmuşum.
CR: #RJ9C8QC
COC: #L28GUO82
Hemen çıkıyorum.Başka klanda olduğunuz için davet edemedim.
Hocam banada bir el atarsanız.Başka klanda olduğunuz için davet edemedim.
Tabi CR klanı kurduğum zaman sizi de davet edeceğim. COC hesabınız varsa hemen davet edebilirim. CR klanını bugün olmadı yarın kurmuş olurum.Hocam banada bir el atarsanız.
Bende kurabilirim. İsmini ne koyayım?Tabi CR klanı kurduğum zaman sizi de davet edeceğim. COC hesabınız varsa hemen davet edebilirim. CR klanını bugün olmadı yarın kurmuş olurum.
@çokdüşünenbiri davet ettim sizi.
Technopat olabilir veya başka bir isim, size kalmış. Kurun beni haberdar edin atarım size kodumu.Bende kurabilirim. İsmini ne koyayım?
Sizi hemen alıyım yönetici yaparım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.