lunarov Hectopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 294 27 Mayıs 2018 #41 Walter H. White dedi: Technopat olabilir veya başka bir isim, size kalmış. Kurun beni haberdar edin atarım size kodumu. Arkadaşlar COC'ta sıkıntı var, habire başkası hesaba bağlanıyor daha önce de kimseye vermedim. Çalındı galiba. CR'de sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Kurdum kodunuzu verirseniz eklerim. Klan kodu: #9LQCGOG2 Son düzenleme: 27 Mayıs 2018
Walter H. White dedi: Technopat olabilir veya başka bir isim, size kalmış. Kurun beni haberdar edin atarım size kodumu. Arkadaşlar COC'ta sıkıntı var, habire başkası hesaba bağlanıyor daha önce de kimseye vermedim. Çalındı galiba. CR'de sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Kurdum kodunuzu verirseniz eklerim. Klan kodu: #9LQCGOG2
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 27 Mayıs 2018 #42 lunarov dedi: Kurdum kodunuzu verirseniz eklerim. Klan kodu: #9LQCGOG2 Genişletmek için tıkla... Şuan bilgisayardayım telefona geçince vereceğim
lunarov dedi: Kurdum kodunuzu verirseniz eklerim. Klan kodu: #9LQCGOG2 Genişletmek için tıkla... Şuan bilgisayardayım telefona geçince vereceğim