Clash Royale'de mega şovalye nasıl açılır?

Kayra67

Hectopat
Daha fazla  
Şu an oyunda 5000 kupaya kadar geldim ve hala daha mega şovalyeyi açamadım kafayı yemek üzereyim. Bir tane bile çıkmıyor. Oyunda mega şövalyenin üçlü evrim parçalarının satıldığı bir teklif var ve ben bu paketi alirsam mega şövalye açılır mı? Cevaplarsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250416-220234_Clash Royale.png
    Screenshot_20250416-220234_Clash Royale.png
    652,8 KB · Görüntüleme: 79
Şu an oyunda 5000 kupaya kadar geldim ve hala daha mega şovalyeyi açamadım kafayı yemek üzereyim. Bir tane bile çıkmıyor. Oyunda mega şövalyenin üçlü evrim parçalarının satıldığı bir teklif var ve ben bu paketi alirsam mega şövalye açılır mı? Cevaplarsanız sevinirim.

Alabşldiğin kadar taç alıp Royale Pass'deki kutulardan çıkarman en kolayı olur kutular kalktıktan sonra karakter açmak bayağı zorlaştı. Ama lütfen mega şovalyr oynamayın 🙏

Hergün girip günlük kutuları toplamaya ve Pass kasmaya bakın. Evrim paketine para verme niyetiniz varsa direkt Pass'i alın onda baya kutu falan veriyor oradan çıkabilir. Ama yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi Allah din iman aşkına şu kartı oynamayın artık 5k kupalardan 7k'ya geldim hala oynadığım çoğu maçta mega şövalye fişekçi valkür dışında kart görmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı