Clash Royale'de sürekli lig düşüyorum

Kendine bir meta destesi bul ve onu Max'la. YouTube'da Clash Royale içerikleri çeken efendi ve kaliteli Türk YouTube kanalları var oyunda ustalaşmak için izleyebilirsin.

Örnek olarak seeok, Furkan arabacı var.
Ben Seeok'un ve diğer küreselde oynayan kişilerin oynadığı şu desteyi kullanıyorum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
eğer valkür seviyen düşükse bunun şovalye hali de var cidden alışınca çok güzel deste. Kanalı izleye izleye gelişirsin zaten genellikle mezarlık oynuyor.

Şöyle bir destem var, ağır, hava savunması pek etkili değil ama iyi vuruyor tutturunca. Minyonları ve aynayı değiştirebilirsiniz, destenin orjinalinde iskelet ordusu ve minyon sürüsü vardı, ben elit barbarları etkili kullanmak adına ayna aldım.

Screenshot_20220416_235518.jpg

Deneyeyim sonucu atarım.
Sana önemli bir tavsiyem olsun, bu desteyi kullanırken mümkün olduğunca elit barbarları yükselt. İksiri de bayağı idareli kullanman lazım yani 9 iksir civarı olunca kart at genelde. Oduncu, domuz denk gelirse destene onları da spamlayabilirsin. Bir de şunu belirteyim bu destenin antileri, bait, 2.6 domuz ve biraz zorlasa da P.E.K.K.A desteleri. Bir de balon ve oduncu.

Sana önemli bir tavsiyem olsun, bu desteyi kullanırken mümkün olduğunca elit barbarları yükselt. İksiri de bayağı idareli kullanman lazım yani 9 iksir civarı olunca kart at genelde. Oduncu, domuz denk gelirse destene onları da spamlayabilirsin. Bir de şunu belirteyim bu destenin antileri, bait, 2.6 domuz ve biraz zorlasa da P.E.K.K.A desteleri. Bir de balon ve oduncu.
Mega yerine pekka koyarım mega kullanmayı sevmiyorum antisi fazla ve güçsüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı