WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 11 Mart 2022 #1 Arkadaşlar APK düzenliyorum fakat classes.dex dosyasını nasıl açabileceğimi bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Arkadaşlar APK düzenliyorum fakat classes.dex dosyasını nasıl açabileceğimi bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mart 2022 #21 WindowsMan dedi: Hocam linki herkesin görmesini istemiyorum. O yüzden DC istedim. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki ben de Discord kullanıcı adımı paylaşmak istemiyorum. Artı 0 Eksi
WindowsMan dedi: Hocam linki herkesin görmesini istemiyorum. O yüzden DC istedim. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki ben de Discord kullanıcı adımı paylaşmak istemiyorum.
KS KS WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 11 Mart 2022 #22 classes.jar drive.google.com Hocam upload ettim. androin/system/licensing içerisindeki dosyaları silmek istiyorum. Artı 0 Eksi
classes.jar drive.google.com Hocam upload ettim. androin/system/licensing içerisindeki dosyaları silmek istiyorum.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mart 2022 #23 WindowsMan dedi: classes.jar drive.google.com Hocam upload ettim. androin/system/licensing içerisindeki dosyaları silmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bağlantıyı kaldırabilirsin. Başka bir yere yükleme şansın var mı? Google Drive'dan indiremedim. Artı 0 Eksi
WindowsMan dedi: classes.jar drive.google.com Hocam upload ettim. androin/system/licensing içerisindeki dosyaları silmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bağlantıyı kaldırabilirsin. Başka bir yere yükleme şansın var mı? Google Drive'dan indiremedim.
KS KS WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 11 Mart 2022 #24 Rosalind dedi: Bağlantıyı kaldırabilirsin. Başka bir yere yükleme şansın var mı? Google Drive'dan indiremedim. Genişletmek için tıkla... Tamam, bir bakayım. Yandex Disk uygun mu? Artı 0 Eksi
Rosalind dedi: Bağlantıyı kaldırabilirsin. Başka bir yere yükleme şansın var mı? Google Drive'dan indiremedim. Genişletmek için tıkla... Tamam, bir bakayım. Yandex Disk uygun mu?
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mart 2022 #25 WindowsMan dedi: Tamam, bir bakayım. Yandex Disk uygun mu? Genişletmek için tıkla... Hiç fark etmez. İndir butonu çalışmıyordu bir öncekinde. Artı 0 Eksi
WindowsMan dedi: Tamam, bir bakayım. Yandex Disk uygun mu? Genişletmek için tıkla... Hiç fark etmez. İndir butonu çalışmıyordu bir öncekinde.
KS KS WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 11 Mart 2022 #26 Rosalind dedi: Hiç fark etmez. İndir butonu çalışmıyordu bir öncekinde. Genişletmek için tıkla... Hocam erken sildiğim için olabilir. Tekrar deneyip haber vereceğim. Denedim çalışıyor. classes-dex2jar.jar drive.google.com Hocam indirdiniz mi? Sileyim mi? Artı 0 Eksi
Rosalind dedi: Hiç fark etmez. İndir butonu çalışmıyordu bir öncekinde. Genişletmek için tıkla... Hocam erken sildiğim için olabilir. Tekrar deneyip haber vereceğim. Denedim çalışıyor. classes-dex2jar.jar drive.google.com Hocam indirdiniz mi? Sileyim mi?
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mart 2022 #27 WindowsMan dedi: Hocam erken sildiğim için olabilir. Tekrar deneyip haber vereceğim. Denedim çalışıyor. classes-dex2jar.jar drive.google.com Hocam indirdiniz mi? Sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Silebilirsin. Artı 0 Eksi
WindowsMan dedi: Hocam erken sildiğim için olabilir. Tekrar deneyip haber vereceğim. Denedim çalışıyor. classes-dex2jar.jar drive.google.com Hocam indirdiniz mi? Sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Silebilirsin.
KS KS WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 11 Mart 2022 #28 Hocam yapmaya çalıştığım başlangıçta çıkan toast mesajını silmek. Artı 0 Eksi
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mart 2022 #29 WindowsMan dedi: Hocam yapmaya çalıştığım başlangıçta çıkan toast mesajını silmek. Genişletmek için tıkla... Kaynak koduna döndürülmüş halini şuradan indirebilirsin. Src Artı 0 Eksi
WindowsMan dedi: Hocam yapmaya çalıştığım başlangıçta çıkan toast mesajını silmek. Genişletmek için tıkla... Kaynak koduna döndürülmüş halini şuradan indirebilirsin. Src
KS KS WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 11 Mart 2022 #30 Rosalind dedi: Kaynak koduna döndürülmüş halini şuradan indirebilirsin. Src Genişletmek için tıkla... Hocam düzenlediniz mi? Artı 0 Eksi
Rosalind dedi: Kaynak koduna döndürülmüş halini şuradan indirebilirsin. Src Genişletmek için tıkla... Hocam düzenlediniz mi?