WindowsMan
Hectopat
Arkadaşlar APK düzenliyorum fakat classes.dex dosyasını nasıl açabileceğimi bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Hocam nasıl yükleyebilirim?Android SDK ile birlikte gelen Dexdump aracı ile decompile edebilirsin.
Android SDK kurulumunun olduğu dizinde varsayılan olarak bulunuyor olmalı.Hocam nasıl yükleyebilirim?
Hocam başka yolu yok mu? Bir yazıyı silmem gerekiyor.Android SDK kurulumunun olduğu dizinde varsayılan olarak bulunuyor olmalı.
Şu bağlantıdan dex2jar uygulamasını indirip Jar uzantılı bir dosyaya dönüştürebilirsin.Hocam başka yolu yok mu? Bir yazıyı silmem gerekiyor.
Deniyorum hemen.Şu bağlantıdan dex2jar uygulamasını indirip Jar uzantılı bir dosyaya dönüştürebilirsin.
Şu bağlantıdan da JD-GUI uygulamasını indirip Java uzantılı bir dosyaya dönüştürebilirsin.
d2j-dex2jar.bat -f -o Jar-File.jar Dex-File.dex

Exception in thread "main" java.lang.UnsupportedClassVersionError: com/googlecode/dex2jar/tools/Dex2jarCmd : Unsupported major.minor version 52.0
        at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
        at java.lang.ClassLoader.defineClass(Unknown Source)
        at java.security.SecureClassLoader.defineClass(Unknown Source)
        at java.net.URLClassLoader.defineClass(Unknown Source)
        at java.net.URLClassLoader.access$100(Unknown Source)
        at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
        at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
        at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
        at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
        at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
        at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Unknown Source)
        at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
        at sun.launcher.LauncherHelper.checkAndLoadMain(Unknown Source)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.