Claw-fingertip arası mouse önerisi

Elim 17, 5-18 cm civarı, genelde küçük fareler seviyorum ama çok da küçük olmasın. Bu sefer elim mouse Pad'e çok sürtüyor.

Aslında ben fingertip kullanıyorum diyebilirim ama avcumun içini fareye yaslıyorum, yani claw fingertip karışık diyebilirim.

Bütçe sınırı yok, genelde CS2 Valorant tarzı oyunlar oynuyorum, aklımda Sora V2 var ama sizin önerileriniz nedir?

@belirsizz @WerBeastDu

Lamzu Atlantis Mini [Champion Edition] Mouse

bunu çıkarmışlar ama pembe işte orası kötü olmuş 8k destekliyor dongle alınca claw için bu

Stok beklerim sorun değil.
Hocam sora v2 al geç ben bi beyaz sora v2 bi siyah sora v2 aldım hatta beyaz olanı boyatmayı düşünüyorum boyutları normal 17-18 cm benim de elim tam olur

Lamzu Atlantis Mini [Champion Edition] Mouse

bunu çıkarmışlar ama pembe işte orası kötü olmuş 8k destekliyor dongle alınca claw için bu

Hocam sora v2 al geç ben bi beyaz sora v2 bi siyah sora v2 aldım hatta beyaz olanı boyatmayı düşünüyorum boyutları normal 17-18 cm benim de elim tam olur
Sanırım 8k dongle sonradna gelicekmiş gelince onuda alıcam, stok takibi yapıyorsanız ne zaman gelir tahminen? Ayrıca esptiger tang dao mousepad ile kullanıcam sora v2`yi sizce uygunmudur, hybrid tarzı severim daha.

Stok beklerim sorun değil
Sanırım 8k dongle sonradna gelicekmiş gelince onuda alıcam, stok takibi yapıyorsanız ne zaman gelir tahminen? Ayrıca esptiger tang dao mousepad ile kullanıcam sora v2`yi sizce uygunmudur, hybrid tarzı severim daha.
Sora şu an clawların babası lamzuyla birlikte ikisininde 8k dongle olayı için gelişme yok henüz aralık ocak gibi gelir ama sora v2 almanı öneririm pişman olmazsın.

Uygun hocam Sora şu an clawların babası lamzuyla birlikte aralık ocak gibi gelir dongle ama sora v2 almanı öneririm pişman olmazsın.

Viper V3 Pro uzunluğu 127mm ve eline uygun olucağını sanmıyorum mevcut mouseni bilmiyorum ancak benimle aynı boyutta elin aşırı pahalı geliyor fiyatına göre daha iyi mouseler mevcut ben açıkcası lamzu mini champions almayı düşünüyordum soranın yanına ancak pembe olması yüzünden almaktan vazgeçtim sora al kesinlikle pişman olmayacaksın stok gelince al hocam

Önemli olan şey shape kısmı avucuna claw finger tutarken oturması ben gpxten geçtim sora v2 ye bu shape benlikmiş dedim sen de sorun yaşamazsın eminim tercihin sora v2 olsun

Viper V3 Pro uzunluğu 127mm ve eline uygun olucağını sanmıyorum mevcut mouseni bilmiyorum ancak benimle aynı boyutta elin aşırı pahalı geliyor fiyatına göre daha iyi mouseler mevcut ben açıkcası lamzu mini champions almayı düşünüyordum soranın yanına ancak pembe olması yüzünden almaktan vazgeçtim sora al kesinlikle pişman olmayacaksın stok gelince al hocam

Önemli olan şey shape kısmı avucuna claw finger tutarken oturması ben gpxten geçtim sora v2 ye bu shape benlikmiş dedim sen de sorun yaşamazsın eminim tercihin sora v2 olsun
ben de viper v3 ile Sp2 Dex arasında gidip geliyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı